Нормален муабет

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Pa eve da te prasham: shto si ebel/a posledno ustvari dali si bil po golema nuzda denes, bashka nekako mi izgledash kako da ne ti se pogodil ruchekot denes, a? Koj ti go spremashe? Da .......
JEEEE i'm going CRAZYYYY!!!:majmun:

Па 100% полудуваш незнам шо да кажам

На луѓето ваљда им е смачено од "нормалниот" муабет од маките шо си ги има секој, од секојдневните проблеми и сигурно несака кога ќе седне со некој на кафе за тоа да збори....секој сака да се релаксира...а и тебе ти треба тоа верувај ми олади малку и не слушај туѓи муабети лошо ти влијаат :salut:

Види,не мешај искуство со сфаќањата за животот,тоа може само да ги загрози и загади нив,односно одведе во погрешен правец.
Ти си имал epiphany,ако нешто не ти е јасно пушти си го Симпсон филмот и да видиш што точно значи тоа.
Можда сум 5 години помлад од тебе,но јас одамна знам дека во овој нормален свет,мора да бидеш ненормален за некој да те примети.
Тоа е факт,а ако ти е криво што сега тоа го сфаќаш,те молам фино лепо истури се на некој друг.:helou:
Ne si vo pravo za kometarite a? Pa gi kratish i sega na Emisko? Lepotane, ti gledaj Simpson, jas ke jadam burek, baklava i alva. I nishto ne sum ti isturil niti ti se isturam. Temava ne E za mene i moeto odnesuvanje, jas samo si dadov mislenje vo vrska so istata. E sega rekov koj kako ke me svatil!

Да,ама полн си со стереотипи и т.н. "народски мислења".
Не ти ја сфаќам поентата,ако те частеле сок и си смувал цура,светот е отиден по ѓаволите?
Дефинирај прво што е нормален муабет за тебе,се надевам не е од типот "Што има ново кај тебе?", Како факс,Колку години имаш и други "интересни" теми за дискусија :)

Еве пример јас и другарка ми моја муабетите ни се или премногу филозофски- нешто во врска со филозофија, мистерии и такви неразјаснети поими или пак се филмамо и се внесуваме целосно во приказната која сме си ја измислиле така што се станува реално и кога ќе се свеснеме по некое време се чудиме на самите себеси :toe: Нормален муабет кај нас ретко а за нас тоа е нормално.

Абе нормални сме па и ти,подобро филозофии одколку глупи муабети и оговарања.Усвари кој ќе видиш,нема нормален муабет,на секој индивидуално како му одговара таков му е муабетот,мене ми е нормално да зборам за настанокот на светот,а некому му е нормално цел ден да прашува што правиш,како си.
:hug:

Се губите.
Нормално е она што е највеќе распространето,не е врзано за едно нешто.
Значи ако сите праите ненормални муабети,пак тие по дефиниција ќе бидат нормални.
Или ако на пример повеќето луѓе на планетава беа Хомосексуалци,тие ќе беа нормални,а тие што ќе беа стрејт ќе ги гонеа со маши.
Се е релативно,и зависи од кој агол го гледаш.

А ако муабет од типот кој почнува со прашање Како си?,за вас е нормален,тогаш стварно сте ненормални :)
Dobro eve mozesh da prashash: Shto pravish?
Muabetot mi e: se deshava edno neshto a ti zborish za neshto sosema dvajsto(koe nema nikakva dopirna tochka so prvoto) za go realizirash. Mozesh da me razberis vaka? I toa pali, trgnuvam od MENE!:majmun8:

Glej sega:
-Kako na germanski ke go viknish nekoj ovde?
-komenzi bite!
-A kako ke mu kazesh pojdi onamu?
Pa ke otidesh do tamu i pak ke mu kazesh komezi bite!
lesen i germanskiot samo mnogu vrtenje ima!

Веќе скоро ништо нормално не остана. Едноставно такви станаа луѓето, прават бош муабети колку да помине времето или истото време за муабет го користат да се испофалат, испожалат или да се испокараат. Тешко е да најдеш човек во денешницава за нормален муабет, со кој ќе можеш да споделиш и добро и лошо, а и да се насмееш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom