Нормален муабет

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Sega go spomenav pa aj da go poopshiram prashanjevo da vidam sho ke kazete, mojt?
Bash kako shto e temata: kolku sakate normalen muabet ili poubavo, pozabano i pointeresno vi e da zborite neshto bez vrska.
Vo posledno vreme se poveke mi e na misla ova, dali voopshto ostana normalen svet?
Pazi sega nekolku sluchki izminatava nedela dena:
Na rabota, jas ubeduvam 40 godishna domakinka da kupi kujnski set:
-Gospogjo tavava e vakva i vakva, moze toa toa toa..... bla bla bla.. pola sat zborenje so najljubezna nasmevka i smeshki pa se mrshti neke da gi zeme PA IMASH.... Gospogjo so tavava mozete slobodno da go tepate vashiot sprug koga gleda fudbal ili ne gi prima vashite naredbi, garantiram deka e pocvrsta od nego (a toj sedi karshi mene) ... i zenata si gi kupi!
Na kafe,(2 para na masa), bez veze muabet tepanje vreme,....-slushnav si go smenila shvalerot a? A ovaj dechko ti ne chasti...pa ovaj prezadovolen so polna nasmevka ajde shto ke piete site!
Nekni na koncert,
-devojko da te prashm zashto piesh so 'cefka' od chashava?
-hehe
-Ja chuvash za pofini neshta ustata? ili...
-ne be si vezbam...
-aj togash da ti zakazam trening......

So tek na vreme i jas poluduvam:majmun: A vie?:majmun7:

Не е логично.
Нормално дека во нормален свет нормалното е досадно,бидејќи се е нормално,и сакаат луѓето промена.

За продавањето,ипак тоа е вештина да бидеш различен од другите,што тебе ете сосема случајно ти успеало.
За частењето,докажано е дека газдите на кафичи се екстремно глупи,и најчесто без средно (значи не може да бидат земени за пример)
За пуштањето,нормално дека некоја девојка на која цело време и се пуштаат со имаш цигара,ќе падне на твојот муабет,баш поради различноста.

Не се секирај,не полудуваш,сфаќаш како функционира светот :)

EVE duri i decava muda za bubrezi prodavaat, nekni izvadil lichna karta sega mi objasnuva zivot i zivotni prashanja! I svetot kako funkcioniral.... E znachi nemozAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAm!
Za prodavanjeto treba da bidesh razlichen od drugite a? DA be da, i onaj ciganot od shutka prodavashe 'za inat na bakojani' pa vo 'VEST' na naslovna go dadoa. Samo prashanje e koj gi kupil tie vlechki! Ti barash razlichni prodavachi be ili proizvod? M?
Za chastenjeto, ne e gazda nego i dvajcata mi se kolegi i ne se bash glupi.
Za pushtanjeto-barem ovdeka ima iljada postovi kako devojkive sakaat normalen i kulturen muabet si gi prochital sigurno!
I eve ti praish glup muabet kako kapak! Znachi vo pravo sum samo kako ke me svtish

Еве пример јас и другарка ми моја муабетите ни се или премногу филозофски- нешто во врска со филозофија, мистерии и такви неразјаснети поими или пак се филмамо и се внесуваме целосно во приказната која сме си ја измислиле така што се станува реално и кога ќе се свеснеме по некое време се чудиме на самите себеси :toe: Нормален муабет кај нас ретко а за нас тоа е нормално.

EVE duri i decava muda za bubrezi prodavaat, nekni izvadil lichna karta sega mi objasnuva zivot i zivotni prashanja! I svetot kako funkcioniral.... E znachi nemozAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAm!
Za prodavanjeto treba da bidesh razlichen od drugite a? DA be da, i onaj ciganot od shutka prodavashe 'za inat na bakojani' pa vo 'VEST' na naslovna go dadoa. Samo prashanje e koj gi kupil tie vlechki! Ti barash razlichni prodavachi be ili proizvod? M?
Za chastenjeto, ne e gazda nego i dvajcata mi se kolegi i ne se bash glupi.
Za pushtanjeto-barem ovdeka ima iljada postovi kako devojkive sakaat normalen i kulturen muabet si gi prochital sigurno!
I eve ti praish glup muabet kako kapak! Znachi vo pravo sum samo kako ke me svtish

Дефинитивно полудуваш

Sega go spomenav pa aj da go poopshiram prashanjevo da vidam sho ke kazete, mojt?
Bash kako shto e temata: kolku sakate normalen muabet ili poubavo, pozabano i pointeresno vi e da zborite neshto bez vrska.
Vo posledno vreme se poveke mi e na misla ova, dali voopshto ostana normalen svet?
Pazi sega nekolku sluchki izminatava nedela dena:
Na rabota, jas ubeduvam 40 godishna domakinka da kupi kujnski set:
-Gospogjo tavava e vakva i vakva, moze toa toa toa..... bla bla bla.. pola sat zborenje so najljubezna nasmevka i smeshki pa se mrshti neke da gi zeme PA IMASH.... Gospogjo so tavava mozete slobodno da go tepate vashiot sprug koga gleda fudbal ili ne gi prima vashite naredbi, garantiram deka e pocvrsta od nego (a toj sedi karshi mene) ... i zenata si gi kupi!
Na kafe,(2 para na masa), bez veze muabet tepanje vreme,....-slushnav si go smenila shvalerot a? A ovaj dechko ti ne chasti...pa ovaj prezadovolen so polna nasmevka ajde shto ke piete site!
Nekni na koncert,
-devojko da te prashm zashto piesh so 'cefka' od chashava?
-hehe
-Ja chuvash za pofini neshta ustata? ili...
-ne be si vezbam...
-aj togash da ti zakazam trening......

So tek na vreme i jas poluduvam:majmun: A vie?:majmun7:

Добро, а што според тебе е нормален муабет?Навистина не сфаќам....

Да сварно. Што е нормален муабет поконкретно? Јас пишав како што сфатив ама и мене не ми беше јасно што е нормален муабет?

Неможам да ја сварам темава.

Да сварно. Што е нормален муабет поконкретно? Јас пишав како што сфатив ама и мене не ми беше јасно што е нормален муабет?
Zdravo KAKO SI? STO PRAVIS (najglupi prashanja od pocetokot na univerzumot, circa)
Kade ke odis, dali sakas <nesto>...
Ti teknuva? Normalno =~ dosadno, spored mene.

Top tema, inache i jas sekogash cenam neshto razlichno, ne vakov sekojdneven muabet.

Pa eve da te prasham: shto si ebel/a posledno ustvari dali si bil po golema nuzda denes, bashka nekako mi izgledash kako da ne ti se pogodil ruchekot denes, a? Koj ti go spremashe? Da .......
JEEEE i'm going CRAZYYYY!!!:majmun:

Види,не мешај искуство со сфаќањата за животот,тоа може само да ги загрози и загади нив,односно одведе во погрешен правец.
Ти си имал epiphany,ако нешто не ти е јасно пушти си го Симпсон филмот и да видиш што точно значи тоа.
Можда сум 5 години помлад од тебе,но јас одамна знам дека во овој нормален свет,мора да бидеш ненормален за некој да те примети.
Тоа е факт,а ако ти е криво што сега тоа го сфаќаш,те молам фино лепо истури се на некој друг.:helou:

Zdravo KAKO SI? STO PRAVIS (najglupi prashanja od pocetokot na univerzumot, circa)
Kade ke odis, dali sakas <nesto>...
Ti teknuva? Normalno =~ dosadno, spored mene.

Top tema, inache i jas sekogash cenam neshto razlichno, ne vakov sekojdneven muabet.

Или со други зборови најглупите прашања кои што можат да постојат. Епа ако под ова се подразбира нормален муабет повеќе преферирам да сум ненормална и да водам ненормален муабет. Барем поинтересно ќе биде :toe:.

Или со други зборови најглупите прашања кои што можат да постојат. Епа ако под ова се подразбира нормален муабет повеќе преферирам да сум ненормална и да водам ненормален муабет. Барем поинтересно ќе биде :toe:.

Се губите.
Нормално е она што е највеќе распространето,не е врзано за едно нешто.
Значи ако сите праите ненормални муабети,пак тие по дефиниција ќе бидат нормални.
Или ако на пример повеќето луѓе на планетава беа Хомосексуалци,тие ќе беа нормални,а тие што ќе беа стрејт ќе ги гонеа со маши.
Се е релативно,и зависи од кој агол го гледаш.

А ако муабет од типот кој почнува со прашање Како си?,за вас е нормален,тогаш стварно сте ненормални :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom