NOKIA N82 - квалитет на изработка?

• Креатор на темата Креатор на темата kiro gligorov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 октомври 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Zdravo!!!! Me interesira vaseto mislenje vo vrska kvalitetot na izrabotka na nokiata n82 bidejki na internet procitav deka maskata voopsto ne kvalitetna se grebe a isto taka i displejot.Poradi toa bi ve zamolil da gi razmenite vasite iskustva so ovoj mob bidejki mn mi se dopaga i bi sakal vo idnina da go kupam.POZDRAV!!!

Не е до телефонот. До тој што го користи е. Јас користев 5 месеци ваков телефон, па немаше ни најмала точка на него. Искрено мислев дека поквалитетен телефон нокиа нема направено.
Пред некоја недела првпат дознав дека се лупела маската.

Zdravo!!!! Me interesira vaseto mislenje vo vrska kvalitetot na izrabotka na nokiata n82 bidejki na internet procitav deka maskata voopsto ne kvalitetna se grebe a isto taka i displejot.Poradi toa bi ve zamolil da gi razmenite vasite iskustva so ovoj mob bidejki mn mi se dopaga i bi sakal vo idnina da go kupam.POZDRAV!!!

Прашај си го Некро, тој најстручно ќе ти одговори :helou:

Не е до телефонот. До тој што го користи е. Јас користев 5 месеци ваков телефон, па немаше ни најмала точка на него. Искрено мислев дека поквалитетен телефон нокиа нема направено.
Пред некоја недела првпат дознав дека се лупела маската.
Se nadevam deka si vo pravo. Dokolku e do sopstevenikot problemot togas sigurno kaj mene nema da se lupi zasto bolno gi cuvam telefonite a bogami i kolite:aplauz:

Jas imam N82 od Fevruari ovaa godina. Zadniot del od maskata ne e mnogu kvalitetna, nesto kako plastika, ne se grebe ama se poznavaat tragi od prsti kako nazad taka i napred. N82 e napraven od titanium, mnogu e cvrst a vo isto vreme lesen. Najdobar telefon koj sum go imal. Izonreden softver i hardver, totalno ist so N95

ne e visoko kvalitetna plastika i za nas dilerite i serviserite e mn tesko koga kupuvame originalni maski da prepoznaeme dobra kopija.
veke 2 nedeli mi baraat crna maska, ceni ima primamlivi no maskite dodeka ne se montiraat - i ne se koristat izvesno vreme, nema da znaes kakov kvalitet.

vo sekoj slucaj, crnata maska ne se ljupi kako belata ;)

Ај да не отварам нова тема. Купив н82 пред 1 недела, ама не ја празнев до даска и после полнев 12 саати 3 пати по ред, туку како ми дојде, и батеријата трае 2 дена, што мислам дека е малку. Да барам чаре (замена на батерија/нова)?

Колку нормално трае батерија на н82?

Ај да не отварам нова тема. Купив н82 пред 1 недела, ама не ја празнев до даска и после полнев 12 саати 3 пати по ред, туку како ми дојде, и батеријата трае 2 дена, што мислам дека е малку. Да барам чаре (замена на батерија/нова)?

Колку нормално трае батерија на н82?
Jas mislam deka litiumskata baterija nema potreba od formiranje i seedno e kako ke ja polnis a isto taka poveketo luge sto imaat n82 se zalat za baterijata deka ne drzi poveke od dva dena,taka sto mislam deka baterijata e vo red!!!POZDRAV!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom