Nokia N73 компатибилност

• Креатор на темата Креатор на темата Пепо
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 јули 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
Sakam denovive da kupam n73.Na nekolku forumi procitav deka apacer 1gb praela problemi so ovoj telefon.Mozebi e reseno so ponov firmware , ne znam. Za 2gb nemozev da najdam informacii.Zatoa sakam da prasam dali nekoj znae dali N73 e kompatibilen so Apacer miniSD 2Gb.Da ne si gi dadam parite bezvrska.

Da prasam uste nesto.Ovaa kartica ja ima vo anhoch, samo tamu najdov 2gb.
Ima li 2gb minisd kartici na drugo mesto?

ima do 8 giga na Take MS isto se so po 5 godini garancija. Inace 1 giga bez problem na N73 od ovaa firma... 2 giga ja cita ali faljovi na 5-6mb primer mp3ka znae da ripa kako na izgrebano dede ili slika od 2 mb mnogu bavno ja otvara.

370/365 zavisi kako nacekate. Cenite na mobilnite na pvt pazar se menuvaat ponekogas i 2/3 pati nedelno. Ali nikad ne idat so poveke od 20 evra razlika.

Sakam i jas da zemam N73 ali se mislam nekako dali da cekam i N95 da izleze taa m se sviga mn a isto taka i IPhone od Apple so ke ispaga

Hehe , i mene mi se svigja n95 samo mnogu skap ke bide.Neveruvam pod 800e.Za iphone ne znam ama i toj taka negde pretpostavuvam.
Sega neznam dali ima sansi da poevtini n93 koga ke izleze drugiov.
Ako nema , cekanjeto e bez vrska(taka jas barem mislam).

abe imam spomnato vo poveke temi, ja imam po poracka... ponekad i na lager 860 evra.
200 evra kapar i za 7/8 dena ja imash, full pak.

pepo напиша:
Hehe , i mene mi se svigja n95 samo mnogu skap ke bide.Neveruvam pod 800e.Za iphone ne znam ama i toj taka negde pretpostavuvam.
Sega neznam dali ima sansi da poevtini n93 koga ke izleze drugiov.
Ako nema , cekanjeto e bez vrska(taka jas barem mislam).

Nemoj N93, edno drugarce ima i e premnogu golem i glomazen kako lopata e a i blicot mu e mn slab pri nokno slikano.Samo za videoto nemam primedbi mn e dobro

Sase91 напиша:
Nemoj N93, edno drugarce ima i e premnogu golem i glomazen kako lopata e a i blicot mu e mn slab pri nokno slikano.Samo za videoto nemam primedbi mn e dobro

blicot na skoro site telefoni koi imaat podrska za blic im ja unistuva slikata... edino ovie novive so CarlZeis leki imaat malce postabilna slika... ali pak ne e toa..toa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom