Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Како не се одлучија за Андроид, ќе направеа ршум :@

Ма одлични се на wp. Иначе никој немаше да купи wp телефони.

• Првиот бран ќе направеше боом.
  • Ќе имаше дупло повеќе продажба на телефони, но три пати помала заработувачка
  • Немаше да биде уникат како што е сега, и немаше да има толкав дел од колачот.
И кај андроид не е се така сјајно. Самсунг е единствениот кој прави профит. Друго се е гола вода.

Јас незнам зошто го одбрале баш овој тим но ајед да споделиме со надеш дека ќе направат и за Баерн Минхен :pos:

Nokia-Lumia-520-Napoli-SSC-Italy.jpg

Доколку сте фан на Наполи, од денеска можете да најдете лимитет лумиа 520.

Maybe i just see thinks that other don't - убаво кажано

Maybe i just see thinks that other don't - убаво кажано

реално гледано, 99.9 посто од рекламиве за лумиава се е за и околу камерата, не видов нешто друго, а и реално камерата е најдобра ама, јбг за тоа постојат и фотоапарати и сл...

реално гледано, 99.9 посто од рекламиве за лумиава се е за и околу камерата, не видов нешто друго, а и реално камерата е најдобра ама, јбг за тоа постојат и фотоапарати и сл...

Aко на камерата додадеш, перфектен квалитет од аспект на изработка, многу брз хардвер (најбрзиот во моментов) одличен IPS екран, одличен (микрофон), што друго би требале да оечкуваме од еден телефон не разбирам.

Мене единствената замерка ми е за оперативниот систем, све друго е одлично.

Aко на камерата додадеш, перфектен квалитет од аспект на изработка, многу брз хардвер (најбрзиот во моментов) одличен IPS екран, одличен (микрофон), што друго би требале да оечкуваме од еден телефон не разбирам.

Мене единствената замерка ми е за оперативниот систем, све друго е одлично.
па истото го мислам и јас... за хардвер и изработка нема мана, ама ос-от..

А што е проблемот со ос-от? Или мислиш на (мк апликации) овде се слогласувам..
Не разбирам , јас сум горд корисник и сум презадоволен од многу аспекти: стабилност, бесплатна навигација и свој единствен препознатлив изглед.. за камера нема потреба од коментари

исто, затоа и ја шитнав 920-ката, освен апликациите од нокиа другите не чинат

Ретки се тие што кога ќе користат wp да не им се допаѓа. За просечни корисници маркетот ги има сите можни апликации.

Највероватно е со годините но јас само користам 10 максимум апликации, и 5 игри од кој никогаш не ги играм.

Камерата на телефонот, и стабилноста и уникатноста на оперативниот се двете работи кој ќе ме задржат уште долго време на оваа комбинација.

има потенцијал wp да се разбереме,ама сеуште не е тоа тоа како иос или андроид,едноставно ми се допаѓаше што е мн брз, ама пак џабе не е тоа тоа, неможам телефонот да го користам само за слики, ало ало, и навигација.. и иначе да ги има сите скоро апликации, ама не се ни у почетна фаза ни најмалку да им се доближат на апликациите што се за иос и андроид

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom