Nokia Lumia 1520

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше да зеам андроид смартфон но фаблетов ми влезе „под кожа“ а не знам зошто многумина го критикуваат Windows OS кога според квалитет и snappiness е поблизу до iOS - нешто што на андроид ќе му треба долго време да го направи. Тоа што нема доволно апликации говори за фактот што кога се работи на оптимизирање се работи полека и квалитетно а не е плукни залепи ко кај андроид па по неколку апдејта почнува да ти кочи апликацијата...

Има некој земено 1520, или уште го нема кај нас? :)

Ептен слабо оди прогресот на лумииве во државава, не знам шо се чека толку, и да сака човек ќе му се одмили од чекање и ќе си земи андроид кој ги има на секој чекор. (ја чекав 620-ката, не бев трпелив и си купив Xperia P, па по 1 месец ја донесоја (n))
Фаблетов ми е иначе чудо од телефон, ти ја отфрла тоталното потребата од таблет, доволно ти е ова, башка изгледот е феноменален. Навивам за нив, мислам дека на долга патека ќе ги биде.

Она што ми беше кажано е дека директори на главните телекоми кај нас добиваат бонуси за продажба на одредени минимални количини на телефони кај нас. Бонусите биле насочени воглавно кон Андроид. Мислам дека објаснив.

Тoчно е тоа.! Најмногу бонуси се добиваат од производите на Samsung и Apple.

Има ли некој што користи лумиа 1520?
Ме интересира нешто, па може во пп да ми пише...:)

Sent from my iPad Air

Kajgana Shop

Back
На врв