Нокиа Ц5 или Самсунг С5620

• Креатор на темата Креатор на темата PetarCFC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 декември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Неодамна земав Нокиа Ц5, не дека не сум задоволен ама ете, имам шанса да го заменам за Самсунг с5620
Нокиа http://www.gsmarena.com/nokia_c5-3122.php
Самсунг http://www.gsmarena.com/samsung_s5620_monte-3117.php
Е сега ме интересира дали да си го задржам Нокиава, или да го мењам за Самсунгот ? Ваше мислење ? Кој е подобар ? за квалитет знам дека е Нокиа си е Нокиа али сепак ? ПОМОШ

Мислам дека самсунгот ти е пофенси и плус има wi-fi, за разлика од нокичево кое изгледа како мн. чкартно според мене пошо го немам видено во живо

Мислам дека самсунгот ти е пофенси и плус има wi-fi, за разлика од нокичево кое изгледа како мн. чкартно според мене пошо го немам видено во живо

Нокиата Чкарт ? не би рекол така.. Вистина нема ВиФи, но има далеку повеќе Јава апликации од Самсунгот, па затоа се двоумам.. иначе Нокиа и чкарт во една реченица не се совпаѓаат, за каков било модел на нокиа да се работи..

Нокиа си е Нокиа, самсунгов е многу нежен, несмее да ти падне. Ако падне отиде у нповрат. Јас и ти препорачал Нокиа да си ја чуваш. :)

Споредуваш smartphone (Nokia C5 со Symbian) со dumbphone (Samsung S5620).. не оди. Истите Java апликации што можеш да ги инсталираш на Samsung-от можеш да ги ставиш и на C5-ката, плус стотици Symbian апликации кои не можеш да ги ставиш на Samsung-от, ама можеш да ги инсталираш на Nokia C5.

Чувај си ја Нокиата.

Чувај си ја нокиата ... самсунгот е тиња, башка тач ќе ти се заебе сигурно за некое време :) а ако ти падне јебига

Фина е Нокиава , се замислив за нејзе , башка ми се расипа стариот мобилен , а ова изгледа проклето фино :)

Другарче немој да те лаже умот да го смениш Нокиата со Самсунг чувај си го ке се зафркнеш ако го смениш на твое место нема шанси да го сменам Нокиа е далеку подобар од Самсунг,тоа е само мое мислење а ти како сакаш :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom