Nokia Aeon

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Ме интересира што е со овој телефон. Го гледам по страниве по слики го има, има дури и некои перфоманси наведено но не се целосни. Јас како што памтам пред 2 години го памтам овој телефон, но ниту на Gsmarena ниту нигде го нема. Што е работава со него? Го има негде да се продава? Или дали е излезен, зошто не гледам дата за искачање точна.

nokia-aeon-phone1-300x174.jpg

Ме интересира што е со овој телефон. Го гледам по страниве по слики го има, има дури и некои перфоманси наведено но не се целосни. Јас како што памтам пред 2 години го памтам овој телефон, но ниту на Gsmarena ниту нигде го нема. Што е работава со него? Го има негде да се продава? Или дали е излезен, зошто не гледам дата за искачање точна.

Прегледај го приврзокот 41951
Како што знам телефонот е концепт/прототип на Нокиа и не е излезен во комерцијална употреба. Така да џабе го бараш. :)

Како што знам телефонот е концепт/прототип на Нокиа и не е излезен во комерцијална употреба. Така да џабе го бараш. :)

Јас пред 4 години го видов уште. Што прават со телефонот? Инфо повеќе знаеш?

Јас пред 4 години го видов уште. Што прават со телефонот? Инфо повеќе знаеш?
Како што пишав, тоа е концепт телефон и најверојатно нема никогаш да излезе. Читав нешто порано за него демек на тестовите ептен бил кршлив, еден мал удар и толку од телефонот. Има официјален сајт за него ама освен неколку слики и две видеа нема ништо друго. Најверојатно развојот на овој телефон е запрен. :)
http://www.nokiaaeon.com/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom