Нокиа 8600 луна

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
Деновиве излезе во производство новата нокиа 8600 луна, првиот телефон од стакло (и челик), тастатурата му е од стакло, исто и диплејот. Може веќе и да се купи засега само во британија. Нема некои спектакуларни опции. Веќе видени- 2mp камера, екран 16 милиони бои, 128mb меморија... ама кога се работи за дизајнот според мене телефонот е сон! цената е околу 700 евра
Што мислите вие за телефонов?:helou:
nokia8600-luna.jpg

nokia8600luna02_lo.jpg

Изгледа одлично (на фотка барем) ... по карактеристики е катастрофа... цена исто така.... и не личи на секој :)

143 грама. 10 грама потежок од 8800 широко, за чиј наследник се смета телефонов

Јас да имав пари ќе си го купев како втор телефон само ради дизајнот. Ама како ВТОР, додека првиот телефон ми е со најјаки опции зошто на опциите им давам предност.

А да си прашам јас кога ке биде телефонов донесен кај нас? или тешко у брзо време? Зашто ми се свиѓа...

на слики супер изгледа ама 700евра :nesum: има и појаки за поефтини пари. овај е за парис хилтон ко ќе излези од затвор.

Топ, ке има работа :zlo: .

стакло и челик бре?? која комбинација!:pos2: вака убаво изгледа...

bojan menkov напиша:
dobаr e telefonov ama ne mi se sviga poradi sto e na vlecenje
мене па баш тоа ми се свиѓа. пред некои извесни 6 години имаше добар модел 8810 нокиа, позната како Зипо.
NOKIA_8850.jpg

тоа беше мислам прв телефоно - комбинација од метал - некоја си легура и пластика. Интересна грешка на нокиа!
никаде неможеше да се најдат квалитетни маски а металот многу брзо попушташе на пластика кога ке беше легнат и многу се кршеа маските, затоа последниве 3-4 години скоро секој, еве ај не секој ама од 10 комада 9 се исполепени со секундарен и со салотејпи :tapp:

тоа деловите од стакло, ваљда не се од обично стакло. едно паѓање и ќе треба да се збогуваш со телефонот. сигурно е некое плексиглас или блиндирано -)))
телефонот е супер! убавини -))

kpbKENGUR напиша:
тоа деловите од стакло, ваљда не се од обично стакло. едно паѓање и ќе треба да се збогуваш со телефонот. сигурно е некое плексиглас или блиндирано -)))
телефонот е супер! убавини -))

затоа и реков дека ке има работа.
Не верувам дека е блиндирано, можеби е плексиглас и се надевма дека дизајнерите на нокиа не биле толку глупи со едно притискање или пагање да се искрши. А и ако се крши - шо ако, се надевам дека лесно ке се мести! :pos2:

Некро, а кога ќе го донесеш кај тебе? (за продажба)
И шо пари?

THE_BOSS напиша:
Некро, а кога ќе го донесеш кај тебе за продажба?
кога ке го донесам, ке ве информирам.
Во очекување сум да донесам што е можно поскоро Нокиа Е90. Со еден колега - дилер од бугарија контактирав и ми рече пред август нема шанси никој на балканов да ја донесе таа нокиа. Па сакам да го изреметам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom