- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.423
- Поени од реакции
- 38
Отвори ја книгата на средината каде што се сликите...и ке дознаеш кој е....Mesaja напиша:Некој тапак....го земале демек им е бубњар... :lol: :lol:
П.С.....Навистина е бубњар!
Отвори ја книгата на средината каде што се сликите...и ке дознаеш кој е....Mesaja напиша:Некој тапак....го земале демек им е бубњар... :lol: :lol:
Кој е па тој па? :? :? :?Gizo напиша:ваљда е Dale Corver
Можда е он...али можда е оној што го имале пред Чад Ченинг(неколку свирки)Gizo напиша:ваљда е Dale Corver
Епа тој е....Mesaja напиша:Абе во книгата пишува Dave Foster ne Dale Corver...
кој е тој, ја знам дека Чед им е прв бубњар уопште :?MSV напиша:Можда е он...али можда е оној што го имале пред Чад Ченинг(неколку свирки)Gizo напиша:ваљда е Dale Corver
Пишува...После првата свирка во Сиетел...со сокот во рака....MSV напиша:Епа тој е....Mesaja напиша:Абе во книгата пишува Dave Foster ne Dale Corver...
На сликата се тројцата, а Курт држи сокче во рака?
Точно???
не бе, Чед го познавам по фацата, овој сигурно е КорверMesaja напиша:Chad Channing не е сигурно...можда е тој шо викате....
Он е прв....Gizo напиша:кој е тој, ја знам дека Чед им е прв бубњар уопште :?MSV напиша:Можда е он...али можда е оној што го имале пред Чад Ченинг(неколку свирки)Gizo напиша:ваљда е Dale Corver
Абе ти кажа Месаја....Gizo напиша:не бе, Чед го познавам по фацата, овој сигурно е КорверMesaja напиша:Chad Channing не е сигурно...можда е тој шо викате....
MSV напиша:И така да мењале многу бубњари.....