Nirvana

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели Јованче ги има песните :?: :!:

MSV(support) напиша:
Па нели Јованче ги има песните :?: :!:
Она наводно го скршила цедето.....
Пишав и на МХЦП, а и таму жуто ме гледаат!!!

ај полека со разговорите, ги заебувате темите така

Gizo напиша:
ај полека со разговорите, ги заебувате темите така
Де бе Гижо.....
Не ја заебавме темава.....Од ПОЧИТ кон Нирвана нема да дозволиме да се деси тоа....А и башка многу е заморно разговорите да ни одат преку лични пораки....Затоа ште те молам на разбирање и на благослов од твоја страна за да продолжиме со разгорување на оваа тема....

еве едно разгорување

денес и вчера имаше многу добри емисии за нирвана на MTV, првата се викаше Bare Witness:Nirvana Unplugged (беше околу правењето на концертот и интересните работи околу него) а втората No Aplogies:Nirvana's MTV History (тука се збореше за успехот на Нирвана проследено со коментари од Курт, Крис и Дејв).

ме интересира дали ги гледавте, знам за МСВ дека не ги гледал, дека рече се гадел од ем ти ви

Gizo напиша:
еве едно разгорување

денес и вчера имаше многу добри емисии за нирвана на MTV, првата се викаше Bare Witness:Nirvana Unplugged (беше околу правењето на концертот и интересните работи околу него) а втората No Aplogies:Nirvana's MTV History (тука се збореше за успехот на Нирвана проследено со коментари од Курт, Крис и Дејв).

ме интересира дали ги гледавте, знам за МСВ дека не ги гледал, дека рече се гадел од ем ти ви
Ке те разочарам...али на времето(пред некоја година) ги имам гледано.....
Али од се што имам гледано настапи од Нирвана(а ги има на мој список многу) најзаокон е оној од Top Of The Pops на BBC......
Гижо ваљда ова го имаш гледано....Ако не....кажуј...ако треба до дома ке ти го донесам, такво нешто не смее да се пропушти!!!

и ја ги имам гледано кога беше 8 години од смртта на курт, ама тоа што ми го кажа не го имам гледано, ај некако да ми го дадеш, мора да го видам

Gizo напиша:
и ја ги имам гледано кога беше 8 години од смртта на курт, ама тоа што ми го кажа не го имам гледано, ај некако да ми го дадеш, мора да го видам
Ај ке смислам некој начин и ке го добиеш настапо....

П.С.....Види го ова....
nirvana3.jpg

ова од дневникот е така?

имав и ја некои вакви порано

Ај пушти ми го и мене настапот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom