Нирвана или ГНР

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Moze da ja najdes vo knizarnica ''tri'' ili ''kultura'' cenata e 400 denari a na kratko se pisuva za zivotot na kurt od negovoto raganje pa se do negovata smrt i za nastanuvanjeto na nirvana.

Јас оригиналот го прочитав, затоа што сакав буквално од збор до збор да видам авторот како го дофатил моментот. Ако не знаете добро Англиски не ја читајте затоа што е напишана на повисоко ниво и нема да го дофатите моментот-а тој што смета дека знае уште подобро.

Како и да е ова го имам пишано и претходно. Тие што имаат предрасуди кон Курт и Нирвана после читањето на оваа книга ќе го сменат мислењето...99.9% сум сигурен.

0.01% оставам за луѓе што не читаат книги(или читаат книги од паоло куељо кој што пишува лектири за градинка и ги нарекува сериозни романи), и за инаетџии полни со предрасуди...

еееее не ми се верува колку муабети се вртат на оваа тема а никој не пишува кај таа со мејден и металика:smir:

дека има голема расправа за бендови што како прво се сосема различни, и како второ ГНР се тапа:pos2:

...и трето историјата на музичката сцена и поврзаноста на овие два бенда поради одредени случки и нивни допири од минатото не наведува на оваа тема. Некои ги знаат овие работи некои само слушаат музика.

Општ коментар :D

некои само гајле им е за овие два бенда:smir: па не се замараат со нив

Тие некои не ги ни сфаќам зошто воопшто пишуваат на темава ако им е гајле.

NIRVANAAAAAAAA
nemozam da go podnesam Axel od GnR mn piskav glas mi ima

mojs da sporedvis dve grupi so svirat vo ist pravec. ama nirvana svirat (svirea) grunge a G'n'R svirat nesto so nemat ni vrska so grunge. taka so ne mojs da gi sporedis G'n'R so Nirvana.

Е да... различни стилови на музика се Guns N' Roses и Nirvana...
...ама ако веке "мора" да се избере... ондак GN'R - all the way!!!
Ама старата гарда - Axl, Slash, Izzy, Duff и Steven. :music3:

заборавив на ганс едн роузис и нирвана, заборавив кој сум што сум што ми стана, срррррцево по цвета бие ко камбана, вози цвето моме клето у кафана:pos2::pos2:

заборавив на ганс едн роузис и нирвана, заборавив кој сум што сум што ми стана, срррррцево по цвета бие ко камбана, вози цвето моме клето у кафана:pos2::pos2:

marce brat neznam sho ti stanalo ali ozbilno e eeeej !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom