NINA SKY 30.12.2007 во Hard Rock

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
ПРЕДНОВОГОДИШНО ЗАГРЕВАЊЕ
Атрактивното аренби-дуо „Нина скај“ во Скопје

556.jpg

Атрактивните Американки со порториканско потекло што настапуваат под името „Нина скај“ на 30 декември ќе гостуваат во Скопје. Настанот ќе се случува во ноќниот клуб „Хард рок“ во Скопје, а почетокот на забавата е закажан точно на полноќ. Како загревање пред шоуто на „Нина скај“, атмосферата ќе ја подгрее домашниот диџеј Шорти. Како организатор на ова големо предновогодишно шоу се јавува македонската промоторска куќа „Шур шортс ентертејмент“. За сите љубители на аренби-музиката, ова е одлична можност за загревање пред најлудата вечер во годината. Дуото „Нина скај“ го сочинуваат близначките Натали и Нокол Албино, кои имаат порториканско потекло, но живеат и работата во Америка. По случајното присуство на еден од менаџерите на „Јуниверзал/Мотаун рекордс“ на нивен настап во локален клуб, на девојките им се насмевнува одлична кариера. Потпишуваат договор и во јуни 2004 година го издаваат својот прв албум. Првиот сингл „Мове ѕа бодѕ“ ги лансира кон врвот на светските музички топ-листи за аренби-музика. Наредната година „Рекординг индустри оф Америка“ го прогласува нивниот албум за најдобро продавано дебитантско остварување. Во моментов го подготвуваат својот втор албум, кој на пазарот треба да се појави во мај идната година. Девојките од „Нина скај“ се многу почитувани и респектирани од нивните колеги, а тоа го докажува и соработката со еминентни музички артисти од калибарот на Шон Пол, „Продиџи“ и „Сајперс хил“.

Извор, Време

Ова ќе биде тапа, а незнам ни колку луѓе ќе има. Околу 100 можда:) хехехе За ваква “журка“ 5пари не давам.

Нема да одам сигурно,ама се сеќавам дека првата нивна песна Move ya Body ми беше ептен голем хит.После некако се изгубија.:toe:

Да да, само таа песна им вредеше ама не беше нешто посебно, а после тоа се изгубија, јас мислам дека нема многу луѓе да има, а јас не планирам да идам.

Јас пак сум сигурен дека ќе бидат распродадени сите карти!

Јас пак сум сигурен дека ќе бидат распродадени сите карти!
За да се случи ова ќе треба Панчо да направи добра реклама. Всушност и не е неопходна добра реклама.
Датумот е таман, загревање за нова година, местото е секогаш полно колку што не сум информиран.
Ни јас нема да одам (ќе се чувам за 31ви), но еве ќе спомнам нешто што се случи летово во Хард Рок.

Бед Копи дојдоа по втор пат во Македонија, локација летниот Хард Рок, ден сабота. Во предните редови беа 30-50 фанови на Бед Копи. Остатокот од клубот беше полн со луѓе што регулар си искачаат таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom