Nikon L120

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Поздрав до сите, имате супер форум... Го имам во предвид овој компактен апарат за купување, па дали имате некое искуство/совет или сл.
Фала однапред :)

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
Бидејќи не најдов тема каде што можам да прашам ајде тука :) Апаратот е супер вади супер слики и видеа барем за мене но имам еден проблем па ако знае некој ве молам да ми помогне ! Не ми се префрлуваат сликите , го имам инсталирано Cd to меѓутоа пола и повеќе од сликите не се префрлуваат :S Any advice??? :/

Член од
5 декември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
Simni gi od Nikonusa ili Nikoneuropa poslednite verzii od programite Nikon Transfer, (za prefrluvanje na slikite) i Nikon NX, (za editiranje na slikite).
I dvata programa se besplatni.

Член од
5 декември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
Simni gi od Nikonusa ili Nikoneuropa poslednite verzii od programite Nikon Transfer, (za prefrluvanje na slikite) i Nikon NX, (za editiranje na slikite).
I dvata programa se besplatni.
Ispravka: besplatniot Nikon program za editiranje fotografii se vika View NX. Greskata e rezultat na..., na sto god da e, izvini.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
Фала ти многу , го симнав и сега без проблем за минута ми се префрлуваат сите.:)

Член од
5 декември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
^
Super!

So vnesuvanje na seriskiot broj od foto-aparatot na Nikon homepage, (ili na stranata na Nikon za Makedonija, Srbija ili GB...,), go registriras foto-aparatot sto go poseduvas i potoa ke dobivas izvestuvanje za novitetite i eventualnite nadgradbi za besplatnite Nikon programi.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
Фала ќе го направам и тоа, фала ти уште еднаш за се незнаеш колку си ми помогнал.

Член од
5 декември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
^
Nema problem, poveli, prasaj i drug pat…, ako znam, ne mi e tesko da odgovoram.

Ono doduse retko sum tuka, (denovive prodavam/kupuvam ponesto od foto-oprema pa sum pocesto prisuten), inaku prati PP ili mail na labo.letter@gmail.com.

Voedno izvinuvanje do STEALTH, ova bese negova tema a nie mu ja “uzurpiravme”.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
eee друже, не бива купена ми е темата хахаха

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Јас го имам апаратот, добар е, мал компактен добри слики вади има многу автоматски функции така да нема многу да мора да се замараш, е сега ако сакаш нешто по професионално да се занимаваш тогаш размисли за некој друг. Сепак ако ти е за сликање на нормални туристички дестинации и други моменти повеќе од доволно ќе ти ги задоволи потребите.
А можеш и да правиш слики како најдобрите апарати само сепак треба да знаеш...

Kajgana Shop

На врв Bottom