Никогаш повеќе нема да....

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
многу пати имам речено НИКОГАШ ПОВЕКЕ ама сега го побивам то пошо не го почитувам.многу пати се имам нервирано за без врска ама не велам НИКОГАШ ПОВЕКЕ, туку ке речам дека не вреди да се нервираш за некој кој што тоа не го заслужува,и воопшто к*р не го болит за то шо ти се нервираш!!зато сега си кулирам па некој друг нека се нервират заради мене!!

nikogas poveke nema da se zamaram za nego
nikogas poveke nema da prakam takvi poraki
i nikogas poveke nema da dozvolam da bide nesto samo koga on saka...
ali dzabe

Јас викав дека никогаш нема да се заљубам ама еве. Затоа никогаш не вели никогаш. Не знаеш што може животот утре да ти донесе.

Ajde be! Ste se rastazile site.... ljubovta treba da bide vozbudlivo/ubavo chustvo a vie nema da placham, nema da izgubam gordost, nema da cmizdram, bla bla , za grevota..... :drk:
Sum rekol nikogash poveke nema da idam so dve ili poveke zenski istovremeno! Boli glava, ne za drugo....
Sum rekol nikogash poveke nema nekontrolirano ili nesvesno da svrhuvam 'kaj bilo' t.e. na nelegalno mesto! Strav lozje cuva ama od nervoza se umira EJ! hehehe!
Sum rekol nikogash poveke nema da si dozvolam sex po sekoja cena, koga mozat zenite da stegnat zabi i da rechat NE! Mozam i jas!
Za ova ushte si stojam na zborot!
Najiskreno ne mi teknuva neshto taka poznachajno shto sum se porekol samiot sebe, ali moze ke bide eden den koj znae....

Никогаш нема да го заборавам овој дел од мојот живот

eve mi tekna nesto. Nikogas nema da bidam pak so nea. Nikogas povekje nema da gi skrijam svoite cuvstva kon nea. :)

еее колку често велам никогаш повеќе нема да се нервирам за ситници и глупости , никогаш повеќе нема да пијам :)...ама нема тоа е..посилно е од мене..

никогаш повеќе нема лесно да се заљубувам во кретени кои не ја заслужуваат мојата љубов и после толку страдање(мое) ќе го признаат тоа и ќе си заминат..
никогаш повеќе нема да се заљубувам во секој кој ќе ми рече дека ме сака..
никогаш повеќе јас нема да бидам таа која прва ќе рече `те сакам`..

никогаш нема да се понижувам пред некоја.........

Никогаш повеќе нема да се пијанам (тоа не значи дека нема да се поднапивам), нема да се отварам лесно, нема да дозволам да направам нешто непромислено...

Nikogas nema da se posvetam celosno na nekogo
Nikogas nema da si go pogazam sopstveniot zbor
Nikogas na nikogo nema da mu dozvolam da mi vidi solzi vo ocite...
ama ete...se slucuva i toa!:)

..направам нешто што го повредува тој што ми значи..

Нема повеќе да се замарам толку со размислувања 24/7 - ама нишо од планот:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom