-Во прва година средно, кога ми кажаа оти нема да одам на полагање, рипав од среќа..
-Кога имав сообраќајна несреќа, само со повреди бевме, жива глава извлеков :nesum:
-Кај другар ми дома на дочек на Н.Г. мислам оти беше за 2006, што ли беше во станоooт... кога се вратив дома и си легнав, бев на 7 небо

-1ви Јануари 2006 wowww... толку бев откачен што од левата и од десната моја страна имаше женски и играа со мене..

-Кога ми рече девојка ми оти не и дозволуват да оди на одмор со мене... МИ СЕ СРУШИ СВЕТОТ... ама после 2 дена ми рече и дозволиле и бевме за Охрид.
-Кога бев на натпреварот Беласица - Вардар резултат беше 0-0 и во 90мин ГООООЛ за Беласицааааа

Стадионот се тресеше...

lee:
-Кога ја прашав на девојка ми дали сака да ми биде женска, и требаше 2мин да размисли... Веќе сме заедно 2ипол години.
-Натпреварот Реал Мадрид - Баерн Леверкусен 2-1 Голот на Зидане го сонував цела вечер, и неможев да спијам од среќаааа
-Првиот ден од средното...
-Прва матурска вечер...
-Првиот ден кога тргнав на работа и се помолив да ми биде со среќа...
-Кога бев мал си ставив во носот орев и потоа неможев да го извадам, ме носеа на болница и ми течеше крв...
-Локалната операција кога ми ја сечеа...
-Кога ја превртев играта Sparkster
-Кога купив една кутија петарди и ме фатија дома, ми пискаа БОМБА БОМБА

-На часот по физичко дадов евро гол од 10 метри, шпиц со сета сила, е тоа беше БОМБА :pos2:
-Кога ме исмејаваа во средно
-Кога имав/немав женска преку интернет во странство од Лондон, долг муабет...
-За прв пат кога влегов во кафич-дискотека
-Кога скапав шофер шајма и тато плати 150 евра.
-Кога бевме мали водевме војни со други мали и се мававме со зелени костени-со боцки.... и на крајот војната беше решена со фудбалски натпревар :pos2:
-Кога бев мал и крадев од дома пари

-За прв пат заработив плата - 9.600 ден. - пред 1ипол год.