Unstoppable
Баниран
IzNoGooD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TI odis MALCE na IRC? Sto sitkas prikazni ko X si :pos2: :pos2: :pos2SS-14-88 ама во последно време многу малце одам![]()
TI odis MALCE na IRC? Sto sitkas prikazni ko X si :pos2: :pos2: :pos2
абе тоа понекогаш бе ен це то ми е
ама штешта што каналов ми изумира немам време више за него..... кога не е газдата на мирц тогаш сите заминуваат а колку беше само полн тој канал
Деееееееееееејабе тоа понекогаш бе ен це то ми е
#Delikventi е мој ама ретко кога и да одам еве ме натеравте да отидам сеа на мирцама штешта што каналов ми изумира немам време више за него..... кога не е газдата на мирц тогаш сите заминуваат а колку беше само полн тој канал
![]()

Daj go kanalot we.. Ja ke mu go najdam spasot LOL![]()
ама не ти го давам каналот:baeh: туку ајде да го полниме
Мене ми беше ^Man_UtD више не идам на мИРЦ откако ми падна каналот... и ми ги суспендираа сите јузери!
Ali zifot 

... влегов малце а ? ај нема везе .. мај ник он ирц ис : KaPsa .. Ама шо дека ми е така никот .. кооооооооо мирцот не е онај шо беше порано , не е онај на кој сите одеа и сите се мајтапеа , караја , банираја , лудваја ... нема сега мирц како порано
за жал озбилно беше најлудо таму .. А ако некогаш одите на мирц посетете еден од моите канали .. хмм ај еден ќе напишам #Bt-RuLeZ .. има и други ама не се важни , а ништо чудно на нив и иксот да го нема
.. Ај доста дудлам .. ако ви се иди на мирц елате , ама не сум ни јас таму 

.Едно време не можев да влезам на мирц поради мојот усер : AceBoy што имаше 250 канала ацц . Ратардирано.Имав и поднесено за ирц оп хелпер ама не успејав 
повелете