Nicknames на IRC :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Мене ми беше ^Man_UtD више не идам на мИРЦ откако ми падна каналот... и ми ги суспендираа сите јузери!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
TI odis MALCE na IRC? Sto sitkas prikazni ko X si :pos2: :pos2: :pos2
Дееееееееееееј:) абе тоа понекогаш бе ен це то ми е:)

#Delikventi е мој ама ретко кога и да одам еве ме натеравте да отидам сеа на мирц:) ама штешта што каналов ми изумира немам време више за него..... кога не е газдата на мирц тогаш сите заминуваат а колку беше само полн тој канал:(

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ehh.. me fakja nostalgija be lugje... mojot kanal #No_Name pred nekoj den POCINA.. :(((( Sea ke mu odam na pogreb!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Дееееееееееееј:) абе тоа понекогаш бе ен це то ми е:)

#Delikventi е мој ама ретко кога и да одам еве ме натеравте да отидам сеа на мирц:) ама штешта што каналов ми изумира немам време више за него..... кога не е газдата на мирц тогаш сите заминуваат а колку беше само полн тој канал:(
Daj go kanalot we.. Ja ke mu go najdam spasot LOL :D

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Мене ми беше ^Man_UtD више не идам на мИРЦ откако ми падна каналот... и ми ги суспендираа сите јузери!
Eh ja da se otkazuef za sfe do sea imase i kompjuterot niz balkon da go frlam :-> #leverkusen i #mkchat mi umrea pred 5-6 meseci :-> Potocno site uzeri suspended i kanalite otidoa u pm :D Ali zifot :D

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ej dobro vika girlll.. nego daj mi go na mene..user N3p0znaT.. idi Change Manager i to..
Eve sum na kanalot.. daj 499.. se shalam ne treba :D

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
ах со тој пален мирц :D
не е тоа тоа што беше порано...
али живот ЈБГ што да се прави ..
јас еве на работа а дима баботи ПЦ за секакви акеришта ...си се заегрува на мн брзо и не гледа на кој па така да мора да се уклучи пц за протекција ;)
:salut:

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Абе не ме прашвајте за ник.. нормално дека ме знајте мене најпознат бев на времето на мирцот , пепели се праевме со сите :D:D ... влегов малце а ? ај нема везе .. мај ник он ирц ис : KaPsa .. Ама шо дека ми е така никот .. кооооооооо мирцот не е онај шо беше порано , не е онај на кој сите одеа и сите се мајтапеа , караја , банираја , лудваја ... нема сега мирц како порано :( за жал озбилно беше најлудо таму .. А ако некогаш одите на мирц посетете еден од моите канали .. хмм ај еден ќе напишам #Bt-RuLeZ .. има и други ама не се важни , а ништо чудно на нив и иксот да го нема :D .. Ај доста дудлам .. ако ви се иди на мирц елате , ама не сум ни јас таму :D:D

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Абе Мирцот е ептен заразна работа :).Едно време не можев да влезам на мирц поради мојот усер : AceBoy што имаше 250 канала ацц . Ратардирано.Имав и поднесено за ирц оп хелпер ама не успејав :)

Kajgana Shop

На врв Bottom