- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.156
- Поени од реакции
- 86.751
Повеќе реторичко ми беше прашањето. Очигледни се твоите капацитети.За нив ми е.Тие се демократи.За сепаратисти не ми е.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе реторичко ми беше прашањето. Очигледни се твоите капацитети.За нив ми е.Тие се демократи.За сепаратисти не ми е.![]()
Во Барселона живееш?Пренос од обраќањето на Пуџдамон , останува нејасно дали ќе објави само симболична изјава или декларација за независност која треба потоа да се усвои во Собранието .
http://www.ccma.cat/tv3/directe/tv3/
Фала.Да ти се врати.Повеќе реторичко ми беше прашањето. Очигледни се твоите капацитети.

ти ја знаеш целата политика и попаметен си од влијателните и владетелите на Каталонија, респект за тебеCatalan leader delays formal independence declaration to give time for talks with Madrid
И си ја одложија независноста сеа самите.![]()
![]()
Веч видено, сакаме независнот, ама не сакаме да ги трпиме последиците од неа.
Каков плачипичкарски народ, фудбалскиот клуб им е само олицетворение на покраината.![]()

[DOUBLEPOST=1507660648][/DOUBLEPOST]President @KRLS "It is clear, that #Catalonia will become independent. Now,we must seek mediation with #Spain and dialogue. It is EU issue."ти ја знаеш целата политика и попаметен си од влијателните и владетелите на Каталонија, еспект за тебе![]()

Нињо какво јадење гомна за Барселона , стварно комплекси си имаш .
Цел им е да добијат признаен референдум , во говорот и лидерот на опозициската ПСОЕ -социјалистичка партија дава поддршка за реорганизирање на државата и дијалог и признаен референдум .