Незаменливиот BILLY IDOL

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
rebel kid напиша:
не знам,не ми се свига.зошто мора да има посебна причина?не реков нишо лошо,него не го слушам и не ми е најпријатен.некако ми е смешен,ама не во најдобар смисол.али,нели за вкусови не се расправа?не мислам сега да почнеме да се караме на темава.хехе:smir:

Just asking:helou:

хеххе.добро бе,сфаќам дека се интересираш која е причината зш не ми се свиѓа.хеххе=)поштувам што не се нервираш како многу,и што не почнуваш да се караш одма.хехе

Јухууу...Били Ајдол-закон...не сум нешто ептен запознаена со негова музика...едно цд имам само ама го обожавам...особено
In the midnight hour she cried- "more, more, more"
With a rebel yell she cried- "more, more, more"
In the midnight hour babe- "more, more, more"
With a rebel yell- "more, more, more"
More, more, more.:je:

Najzakon e Billy. Kako sto staree, pozgoden stanuva :)
Mene 'Rebell yell' najmnogu kejf mi pravi od pesnite.

Ребел јел е песна што ги засега сите со младешки и бунтивнички дух, били е цар и готово.

Били Ајдол има свој уникатен хеир стајл, се вика ,,Били Ајдол хејр стајл‘‘.

Него, има направено добра кавер верзија на L.A. Woman, ми се сфиѓа. =)

billy го глеав на еден концерт во будимпешта, и најмногу ме импресионираше изведбата на white weding, sweet sixteen,а омилена песна од него ми еeyes without a face...толку е тажна што ме потсетува на изгубена девојка од некое предградие. а ребел јел е фантастичен адреналински шок што си го приредувам секогаш кога треба да чистам по дома. били е закон! и фризот и стилот и гласот...ах, тој глас...

Точно така како што и гласи самиот наслов НЕЗАМЕНЛИВИОТ BILLY IDOL!!!!
Вечерва земав да го слушам од него и викам чек да проверам дали има тема и оп има и то само две страни, навистина се разочарав... :confused: Како и да е да си поставам некои песни што веќе почнав да ги слушам од него... П.С се надевам ќе имам среќа да отидам на еден концерт негов...

Првата и основна песна со која започнувам... то е?

Песна која потсетува на играта GTA San Andreas а исто така и на Euro truck simulator 2

It's a nice day to start again
It's a nice day for a white wedding

Hey little sister, who is it you're with?
Hey little sister, what's your vice or wish?
Hey little sister, shotgun, oh yeah
Hey little sister, who's your superman?
Hey little sister, shotgun

"Pick it up!"
Take me back home, yeah

Точно така како што и гласи самиот наслов НЕЗАМЕНЛИВИОТ BILLY IDOL!!!!
Вечерва земав да го слушам од него и викам чек да проверам дали има тема и оп има и то само две страни, навистина се разочарав... :confused: Како и да е да си поставам некои песни што веќе почнав да ги слушам од него... П.С се надевам ќе имам среќа да отидам на еден концерт негов...

Помина возот, пред 3 ипол години беше во Скопје... :)

Помина возот, пред 3 ипол години беше во Скопје... :)

Е помина и колку жалам што не бев. Повеќе среќа идниот пат секако не мора да е во Македонија може тука на балканот.

Pesnata "White Wedding" e za negovata little sister, koja pobegnala od doma i se omazila za crnec .....:zlo:

Песна која потсетува на играта GTA San Andreas а исто така и на Euro truck simulator 2

Hey little sister, who is it you're with?
Hey little sister, what's your vice or wish?
Hey little sister, shotgun, oh yeah
Hey little sister, who's your superman?
Hey little sister, shotgun

"Pick it up!"
Take me back home, yeah

White Wedding 2, 3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom