BlindGuardian
Naze
- Член од
- 5 април 2009
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 15
Тапа работа ако се на платно.Ајде тогаш и ние да проектираме спотови од Горилаз на платно и да наплаќаме по 1000 ден. од човек.Холограм е филингот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tatko mi raboti na saem i od sigurni izvori znam deka ke bide u edna hala. A ova so gorilas ziva smeska na video bim ke idat a dj ke pusta nivna muzika.
Мене баш боље ми е во една хала кога е се .... Бар пред 2год. на Таламаска и Окенфолд во една хала беше лудница![]()
Влезот за забавата на Скопскиот саем ќе биде по принцип на влезници што нема да се наплатуваат, но ќе може да се најдат во малопродажните места кадешто ќе бидат диструбуирани и преку други канали“, вели Виктор Донески од One.
Ако биде вака, ќе биде многу лошо, картите нема да завршат во фанови на Gorillaz, туку кај некои што можеби не ни слушнале за бендот, или некои што нема ни да отидат на концертот. Моја претпоставка е дека картите би се делеле пример ако се приклучиш на Boom TV или нешто слично.