New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа работа ако се на платно.Ајде тогаш и ние да проектираме спотови од Горилаз на платно и да наплаќаме по 1000 ден. од човек.Холограм е филингот.

А кој спомна дека за на Саем ќе била карта 1000 денари? Читам во неколку постови наназад.

Погрешно сум разбрал :)

Lithium Records

12/31/2009 8:00 PM at Gorillaz// Metropolis Arena TBA
, Skopje, 1000
Cost:

1000 е поштенски број за Скопје :kesa: Цена нема сеуште на мајспејсот

Оф леле како си се испобунил и цел форум го стаи во збунка. :pos: Затоа не ми беше јасно од кај искочи муабетот 1000-ка карта. :)

Еепа народе сите убо да си помините таму... а јас ваму ќе одам на:
:nesvest::nesvest::nesvest:
шо ќе прајш јбг... (а имат некој за натака од Охрид,Струга?)

Tatko mi raboti na saem i od sigurni izvori znam deka ke bide u edna hala. A ova so gorilas ziva smeska na video bim ke idat a dj ke pusta nivna muzika.

Tatko mi raboti na saem i od sigurni izvori znam deka ke bide u edna hala. A ova so gorilas ziva smeska na video bim ke idat a dj ke pusta nivna muzika.

И вујко ми работи на саем и од сигурни извори знам дека во ниедна хала нема да биде журот туку надвор пред саем.

Мене баш боље ми е во една хала кога е се .... Бар пред 2год. на Таламаска и Окенфолд во една хала беше лудница :)

Да али после 2 =) на Динамик и Ананда Шејк ...момците РАСТУРИЈА !!!!!!!!!

Влезот за забавата на Скопскиот саем ќе биде по принцип на влезници што нема да се наплатуваат, но ќе може да се најдат во малопродажните места кадешто ќе бидат диструбуирани и преку други канали“, вели Виктор Донески од One.

Ако биде вака, ќе биде многу лошо, картите нема да завршат во фанови на Gorillaz, туку кај некои што можеби не ни слушнале за бендот, или некои што нема ни да отидат на концертот. Моја претпоставка е дека картите би се делеле пример ако се приклучиш на Boom TV или нешто слично.

Влезот за забавата на Скопскиот саем ќе биде по принцип на влезници што нема да се наплатуваат, но ќе може да се најдат во малопродажните места кадешто ќе бидат диструбуирани и преку други канали“, вели Виктор Донески од One.

Ако биде вака, ќе биде многу лошо, картите нема да завршат во фанови на Gorillaz, туку кај некои што можеби не ни слушнале за бендот, или некои што нема ни да отидат на концертот. Моја претпоставка е дека картите би се делеле пример ако се приклучиш на Boom TV или нешто слично.

И ја го прочитав ова прееска на А1, и нејасно ми е. Ќе биде принцип 8000 карти по трафики, али ќе доат луѓе и шо не треба. :)

Ејјј, уште така да усерат со картите. :nesvest:

Ако дадат 8000 карти (пример давам, не ме фаќајте за збор), рачунајте 6000 дека ќе бидат пуштени за нас, обичните смртници. Другите 2000 ќе си ги раздадат меѓусебно. Е сега од тие 6000, ќе се најдат многу што врска немаат кои се Горилаз, а они пак ќе бидат шема со карта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom