невина невеста

• Креатор на темата Креатор на темата gumush
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку факт дека јас не сум бил невин, но никад не сум одземал невиност на некое девојче(пред брак), бидејќи одсекогаш сметав дека ако веќе би се решил на таков чекор ќе треба да ја оженам.

Баш гледав сега една серија со еден вака што размислуваше. Нејќеше типот да ја секса пред брак, као ја сака, она невина, сите тенџериња со капачиња. Ова негде се дешава 1970. Нејќеш да знаеш после тоа што се случи, али лоши работи, ќе видиме наредна епизода како ќе изреагира типот за тие новости.

Па и овој се уште живее во 1970 година.

Жената има и други вредности, ама секогаш има некој таков кој не ги цени тие што треба, а ги цени оние најмалку што се важни.
За него е ок, а за неа не. [emoji28]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Ми кажува човек кој нема ни грам мозок. Ок дечко олабави се, оди изгледај некој порнич.

Кој сум па јас да ти викам дека треба да се срамиш. Јас искажав мое мислење, и сметам дека тоа е огромна вредност за една жена, ти ако сакаш секојдневно имај односи со различни партнери, мене никад нема да ми смета, ако тебе не ти смета тоа. Инаку факт дека јас не сум бил невин, но никад не сум одземал невиност на некое девојче(пред брак), бидејќи одсекогаш сметав дека ако веќе би се решил на таков чекор ќе треба да ја оженам.
Ти не си бил невин ама сакаш да имаш невина во брак и збориш за некакви си вредности??? Па и уште срцепарателно дека ќе си ја оженел ако си и земел невиност :icon_lol: :icon_lol:

@interlove Чекам со пуканки на следен контроверзен одговор..ама многу не се надевам пошто овој последниот беше врв.
Мислам незнам како според овие твои размислувања можеш да се истрпиш сам себе си. Или за мажи не важи... Мислам со самото тоа што ти самиот не ги почитуваш/не си ги почитувал правилата што ги наметнуваш а овде триеш сол, се убиваш во поим.

Баш гледав сега една серија со еден вака што размислуваше. Нејќеше типот да ја секса пред брак, као ја сака, она невина, сите тенџериња со капачиња. Ова негде се дешава 1970. Нејќеш да знаеш после тоа што се случи, али лоши работи, ќе видиме наредна епизода како ќе изреагира типот за тие новости.

А јас имам гледано неколку филмови, каде девојките имале двоцифрен број на партнери, па сретнуваат типац, кој е или добро ситуиран или многу јак и продолжуваат да живеат заедно. Ама досега на филм нема прикажано како понатака живеат. :toe: . Ти си гледала таков филм... :cautious:

Тоа што мажот сакал да и биде прв, било смешно, нездраво итн итн, ама тоа што женските сакате да бидете последниот роман на мажот, е тоа било нормално :P
Кога сте во врска/брак исто не би требало да се љутите кога партнерот/ката би спиел со други, напротив и да го мотивирате, нели повеќе ќе научи :icon_lol:

А јас имам гледано неколку филмови, каде девојките имале двоцифрен број на партнери, па сретнуваат типац, кој е или добро ситуиран или многу јак и продолжуваат да живеат заедно. Ама досега на филм нема прикажано како понатака живеат. :toe: . Ти си гледала таков филм... :cautious:

Тоа што мажот сакал да и биде прв, било смешно, нездраво итн итн, ама тоа што женските сакате да бидете последниот роман на мажот, е тоа било нормално :P
Кога сте во врска/брак исто не би требало да се љутите кога партнерот/ката би спиел со други, напротив и да го мотивирате, нели повеќе ќе научи :icon_lol:
Мешаш баби и жаби. Вас убаво би ви било да дознаете дека жена ви би набила рогови со кого стигне?

Кога си во брак значи си ставил потпис дека искрено сакаш животот да го поминеш со другата личност. Ако сакаш да си шврљаш, не се жени/мажи, за двата пола си важи. Не е задолжително да си во брак само затоа што така сака комшијата.

Пепелашка?
Ама чекај, Пепелашка не беше сексуално активна пред принцот, бар никој не ја провери.

Колку ми се смешни темиве, не можам озбилно да ве сфатам. Кога сме кај принцови, Хари морковот што сум сигурна дека е попаметен, позгоден и покул човече од вас, зеде мешана раса, разведена и постара жена, цел свет го знае, али за нив не чинело да не е невина. Утепајте се. :LOL:

Ако сакаш таа да биде невина на 25 години фер е и ти да си.

Не лицемерие пуштено на најјако, ти да си го тераш кејфот 10 години а таа да те чека.

Ниту твојот кур е златен ниту е едини, како што сакаш ти так сака и таа.

Јас избегавам некои што не се скинати, што кур ќе ти е замарање, да ти лежит ко сом вкревет да незнае да мрди.

И тио е само за его буст, што ќе излегвиш вкафана и ќе се фалиш дека женати само со тебе се ебела ?

Никава гаранција не ти е ако и си прв ќе и бидеш последен, јас сум сигурен дека ќе сака да проба барем уште еден, јас да сум женско ќе пробам 3-4, што сум јас, не заслужувам да уживам во нешто што е многу важно во животот ?

Поголема глупост од тоа чување нема, тоа ти е основна животинска потреба.

Само нешто да кажам... не дека сум многу невина да биде но вие што викате што повеќе искуство така подобро, сите нас кога тогаш се сеќаваме на бивши/бивша (особено женските) ке се сетат на некој бивш кој стварно знаел како со неа ако ме разбирате :D. особено некој што бил подобар од вас во секс, па да не ве чуди ми беше муабет. Така што за мене некоја по неискусна би бил подобро ке мисли кутрата дека сум најдобар а и полесно ке ја лажам

Само нешто да кажам... не дека сум многу невина да биде но вие што викате што повеќе искуство така подобро, сите нас кога тогаш се сеќаваме на бивши/бивша (особено женските) ке се сетат на некој бивш кој стварно знаел како со неа ако ме разбирате :D. особено некој што бил подобар од вас во секс, па да не ве чуди ми беше муабет. Така што за мене некоја по неискусна би бил подобро ке мисли кутрата дека сум најдобар а и полесно ке ја лажам

И ти ќе да немаш многу ебено во живот.
Грешка сте со тоа дека ако сте поминале повеќе, ќе ве бива автоматски повеќе. Секоја девојка е различна, има различни преференции и различни начини како сака да е задоволена. Ако вие не се усогласите со тоа, можете и 100 да сте поминале, за нејзе пак ќе бидете лоши во кревет. Чисто информативно, пошто ве гледам ретко кој знае што зборува овдека.

Нема нормално и ненормално, сѐ оди по договор. Бараш „чиста и невина“, има да го понудиш и ти истото. Сакаш отворена врска, ќе ѝ дадеш на партнерката до знаење и нема да се лутиш кога и таа ќе го прави истото, ако се согласи на врската, нормално. И дали ти сериозно спореди неверство со барање девица?

Последно уредено:
И ти ќе да немаш многу ебено во живот.
Грешка сте со тоа дека ако сте поминале повеќе, ќе ве бива автоматски повеќе. Секоја девојка е различна, има различни преференции и различни начини како сака да е задоволена. Ако вие не се усогласите со тоа, можете и 100 да сте поминале, за нејзе пак ќе бидете лоши во кревет. Чисто информативно, пошто ве гледам ретко кој знае што зборува овдека.
Коментарот мој го разбираш како тебе ти одговара

Коментарот мој го разбираш како тебе ти одговара

Така што за мене некоја по неискусна би бил подобро ке мисли кутрата дека сум најдобар а и полесно ке ја лажам

Како се изразуваш, така те разбирам.
Јас ти кажав дека си грешка, али ти како сакаш сфати си го тоа. Јас бар мислам дека сум јасна и конкретна во изразувањево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom