невина невеста

• Креатор на темата Креатор на темата gumush
  • Време на започнување Време на започнување
Силувај 15 годишна, може и ќе ти се погоди да е невина. Може.

А конкуренција нели е добра работа. Што поголема конкуренција, пазарот се развива. :rolleyes:

Не знам јас тоа, јас сум невина.

Не знам јас тоа, јас сум невина.

tenor.gif

Види таму некој од кристалите да не ти блокира некоја од енергиите :icon_mrgr:

има една 57-годишна во маало малку е пуничка и невина,и чичко Стојан вели ..еееее,треба од некој многу висок рид да се затрчаш па да ја скинеш и плус тоа бре како ќе пукни како ТОП,треба уши да тампонираш. :icon_lol:.Што знам инаку у друштво си знаеме од другарите која девојка е со колку километри возена а која е џилитка нова.Најдобро земи си некоја добро разработена што има пробано многу,велат после во брак се најдобри домаќинки а оние што влегле невини во брак брзо стануеле ОЧАЈНИ домаќинки.Нешто исто ко купуеш кола од пазар,или ќе се погоди или не:icon_lol:.

има една 57-годишна во маало малку е пуничка и невина,и чичко Стојан вели ..еееее,треба од некој многу висок рид да се затрчаш па да ја скинеш и плус тоа бре како ќе пукни како ТОП,треба уши да тампонираш. :icon_lol:.Што знам инаку у друштво си знаеме од другарите која девојка е со колку километри возена а која е џилитка нова.Најдобро земи си некоја добро разработена што има пробано многу,велат после во брак се најдобри домаќинки а оние што влегле невини во брак брзо стануеле ОЧАЈНИ домаќинки.Нешто исто ко купуеш кола од пазар,или ќе се погоди или не:icon_lol:.

Да резимираме, вие сте она типично друштво на балкански сељаци кои седат како баби пред порта и лепат етикети на девојки. Како знаете која колку километри има поминато, богати? А вашата километража бе братучед?

Да резимираме, вие сте она типично друштво на балкански сељаци кои седат како баби пред порта и лепат етикети на девојки. Како знаете која колку километри има поминато, богати? А вашата километража бе братучед?
хм,што толку се изнервозира па лупна етикети балкански сељаци?Па што мислиш што праиме муабет машките кога сме во кафеана или заедно,па се знае за женски и за коефициенти во кладилница,исто и женските си зборат за нас машките само што ви женските сте некако потаинствени за разлика од нас.А за нас машките што повеќе километража со женски тоа значи подобар возач,капито??Подобро е да легнеш со некој искусен отколку со некој кој само ќе прави збрки :) ова за женскиве а и така е во глобала од лично искуство ти кажувам.Многу женски после првиот (пошто на сите им си втор :LOL:) велат ,,аууу ова било нешто ново и поубаво.

..оффф, ако имат видено табла со километража прашање, а не пак дали имаат некоја километража! :facepalm:

А кој не би посакал невина?
Вистина е дека старите стапиле во брак невини, но затоа и разводите им биле на многу понизок процент од овој денеска.

Жените порано пробале цел живот еден кур, голем, мал, тенок, дебел така како што и се погодил, незнаеле како е да се ебеш со 4-5 различни кура.

А кој не би посакал невина?
Вистина е дека старите стапиле во брак невини, но затоа и разводите им биле на многу понизок процент од овој денеска.

Жените порано пробале цел живот еден кур, голем, мал, тенок, дебел така како што и се погодил, незнаеле како е да се ебеш со 4-5 различни кура.
Аааллелуујјјаааа бротхер...порано се знаеше кога иде фебруар по мачките..сега и на нив секој месец им е фебруар :)

Like i said, страв од конкуренција. Гарант им е по 5 сантима. Еве, децо, да ве смири дада Агда, не е до величината, до техниката е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom