- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Zaso bi baral devojka so ne znae da se eba?
Nikad ne mi bil jasen momentot sto e tolku jako za egoto da si prv na nekoja, ili takva zena/zenska da imas.
Страв од конкуренција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zaso bi baral devojka so ne znae da se eba?
Nikad ne mi bil jasen momentot sto e tolku jako za egoto da si prv na nekoja, ili takva zena/zenska da imas.
Страв од конкуренција.
А конкуренција нели е добра работа. Што поголема конкуренција, пазарот се развива.![]()
Не знам јас тоа, јас сум невина.
Во увото?Не знам јас тоа, јас сум невина.
има една 57-годишна во маало малку е пуничка и невина,и чичко Стојан вели ..еееее,треба од некој многу висок рид да се затрчаш па да ја скинеш и плус тоа бре како ќе пукни како ТОП,треба уши да тампонираш..Што знам инаку у друштво си знаеме од другарите која девојка е со колку километри возена а која е џилитка нова.Најдобро земи си некоја добро разработена што има пробано многу,велат после во брак се најдобри домаќинки а оние што влегле невини во брак брзо стануеле ОЧАЈНИ домаќинки.Нешто исто ко купуеш кола од пазар,или ќе се погоди или не
.
хм,што толку се изнервозира па лупна етикети балкански сељаци?Па што мислиш што праиме муабет машките кога сме во кафеана или заедно,па се знае за женски и за коефициенти во кладилница,исто и женските си зборат за нас машките само што ви женските сте некако потаинствени за разлика од нас.А за нас машките што повеќе километража со женски тоа значи подобар возач,капито??Подобро е да легнеш со некој искусен отколку со некој кој само ќе прави збркиДа резимираме, вие сте она типично друштво на балкански сељаци кои седат како баби пред порта и лепат етикети на девојки. Како знаете која колку километри има поминато, богати? А вашата километража бе братучед?
..оффф, ако имат видено табла со километража прашање, а не пак дали имаат некоја километража!Да резимираме, вие сте она типично друштво на балкански сељаци кои седат како баби пред порта и лепат етикети на девојки. Како знаете која колку километри има поминато, богати? А вашата километража бе братучед?
Аааллелуујјјаааа бротхер...порано се знаеше кога иде фебруар по мачките..сега и на нив секој месец им е фебруарА кој не би посакал невина?
Вистина е дека старите стапиле во брак невини, но затоа и разводите им биле на многу понизок процент од овој денеска.
Жените порано пробале цел живот еден кур, голем, мал, тенок, дебел така како што и се погодил, незнаеле како е да се ебеш со 4-5 различни кура.