Несреќи на базен :)

• Креатор на темата Креатор на темата Gunner_L
  • Време на започнување Време на започнување

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Ви се имаaт случено некои засрамувачки моменти додека сте биле на базент или море , откопчување на горниот дел од купачите кај девојките , или излегување надвор без долниот дел кај машките :D ?

Ако има нешто слично бришете :)

Го поправив насловот, базен се вика, а за случки кои сум гледала да им се дешаваат на луѓе подоцна ќе пишам, поминувам повеќе време на базен него дома, цел еп можам да напишам :Р

Тоа со купачите не, ама неколку пати имам нагазено неизгасната цигара на босо. That hurts.

ми имаат купаќите подизлезено, и еднаш го препливував во должина базентот од еден до друг крај, и на средината решив да нуркам али премногу брзо нуркам не ни предвидов дека сум дошол до крајот па се плеснав во нозете на некоја цура:ROFLMAO:

ми имаат купаќите подизлезено, и еднаш го препливував во должина базентот од еден до друг крај, и на средината решив да нуркам али премногу брзо нуркам не ни предвидов дека сум дошол до крајот па се плеснав во нозете на некоја цура:ROFLMAO:

Следниот пат јаже си врзи за купачите , можеш несакајки во машки нозе да плеснеш и поосле е ризично :D

Не сум бил на базен. :(
Али затоа у прозорот над кадата доста се иам мавано. xD

Ја порано еднаш коа бев у Црна Гора со другари и отидовме на плажа и една другарка ме замоли да и го намачкам грбот (со млеко за сончање нели) и ја без да примети и го одврзав купаќот (горниот дел), и коа завршив со мачкање и она стана и падна горниот дел аххахахааххахаха

После цело време ме бркаше и сакаше мене да ми ги соблече купаќите на сред плажа али не успеа лол

Кои будали бевме тогаш лол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom