Несоница

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Видов една тема ... Несоница ли мојата е со друга намена :)

Ве пука несоница... и што правите да заспиете... ( значи не кажувајте што прајте дур ви се приспие : пр. гледам тв.. седам на пц.. и сл... ) туку некоја финтица ако имате од тие со овци броење и слично....

Ја неам финти... често ме пука несоница.. мн малце спијам и затоа сакам некоја фора да научам :)) позз

Блеам у пц-то, додека не ми паднат очите т.е. насолзат , е тогаш многу е полесно :)

ооооооооо не да немам проблем со несоница... ми се спие.. осеќам замор но не легнувам бе ко акмак некој дремам пред компиутер додека не паднам веќе ... додека можам да издршам седам и кога веќе немам каде одма у кревет. може е глупо но вистинито е... ни до 10 нема да можам да избројам а кома сум.. будење само со полиција!!!

Имам несоница и тоа прилично често. Не се борам со неа. После неколку дена организмот ми е преморен и заспивам без проблем.

Nemam nesonica ic,bas naprotiv,ama sum imala periodi i togas zimam kniga i citam dodeka ocite ne mi se zamorat i posle toa polesno se zaspiva :pipi:

Еднаш ме пукна несоница, и за да заспијам мислев што мразам знаете што ми дое прво на памет?
-Дека мразам коа ми се спие а неможам да заспијам. :(

Јас станам запалам светло доколку еден-два часа не сум можела да заспијам и гледам у сијалица едно две-три секунди и си легнам ...може и со телефон да си светам у очите и после секогаш заспивам :toe:

Се обидувам да не мислам на ништо:icon_bigg:icon_bigg ..ама не секогаш успева
Пробајј !!

Јас знам кога другарка ми не можеше да заспие..т.е имаше неспница и рекоа да си ги мие нозете пред да си легне со студена вода..демек додека и се стоплат нозете ке заспие..бидејќи секое топло или ладно идело од нозете па така ќе ја фанело топло и ке заспиела...не знам дали помага али се си бива :)

Иди иди несанице
да не видим твоје лице
да ми зора бол не ствара
иди,пушти ме да одсањам
:pipi:
Многу ретко имам несоница.
Ама кога имам е тешко другите.
Се превртувам,шетам низ куката ко нокен був,седам на пц.
После по долги обиди заспивам.
Тоа најчесто ми се случува летно време,кога е многу топло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom