- Член од
- 17 март 2005
- Мислења
- 11.493
- Поени од реакции
- 1.597
Ne mozam nikako da zaspiam navecer, me drma teska nesonica. Bev na lekar, mi rekoa nisto ne pomaga od medikamenti, moralo da se lekuva starinski, so prikazni. Se uste ne znaat kako ili zosto, on tie vlijaele na pshata i covek zaspival otkako kje se soziveel so prikaznata. Prvo si pomisliv za Ivcica i Marica, no rekov da prasam kakvi prikaski se "najlekoviti" -- mi rekoa od tipot na "promenata na imeto koe kje trae samo do 2008-ma". Mozelo i eksperimentalen tretman - so prikazni za makedonskata ekonomija i vlez vo EU!
Uste mi rekoa bugarskite skazni ne deluvale nikako, ni za humor ne gi esapele vo medicinata, naprotiv bile kontraproduktivni.
Ying Yang, slusnav ti si bil/a naroden iscelitel, kje moze li da pomagas?! Epten mi e problem nesonicata (plakjam vo gotovo).
Uste mi rekoa bugarskite skazni ne deluvale nikako, ni za humor ne gi esapele vo medicinata, naprotiv bile kontraproduktivni.
Ying Yang, slusnav ti si bil/a naroden iscelitel, kje moze li da pomagas?! Epten mi e problem nesonicata (plakjam vo gotovo).
Epten dolga niza kje bide toa - sigurno kje zaspiesh!
Него не знам колку би било добро да се повлечеме од преговорите знаејќи дека сами се обврзавме да најдеме решение со дијалог. Не викам дека треба да стиснеме заби и поубаво да се натртиме него да го водиме тој дијалог меѓутоа да не одстапуваме од нашите барања