Непристоен предлог ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
може да се затвори темата , одговорот е даден . парите земање и клоца на госпожата .

инаку колку ГЛУП испадна Вуди Харелсон во филмот. Глупак !

може да се затвори темата , одговорот е даден . парите земање и клоца на госпожата .

инаку колку ГЛУП испадна Вуди Харелсон во филмот. Глупак !

Tocno, totalno netakticen ispadna...Ama na krajot ljubovta pobedi:pipi:

Tocno, totalno netakticen ispadna...Ama na krajot ljubovta pobedi:pipi:

Абе каква љубов победи , оваа не сакаше да се врати , убаво и беше со господин со парички до неа . А овој се глупираше да ја врати. И на крај ја прибра :facepalm: Клоца бее .

Абе каква љубов победи , оваа не сакаше да се врати , убаво и беше со господин со парички до неа . А овој се глупираше да ја врати. И на крај ја прибра :facepalm: Клоца бее .

Mnogu se rasfrlas so klocite, liberalnost malku. Sakase i ona da se vrati, ama se i bese sruseno. Na kraj ja zbuni i toa sto i Redford ja pusti. So onaa poznata recenica...:":place: Nikogas ne me pogledna, kako nego sto go gleda"

Би, оти да не, се разбира и она ако се согласи. Па ако не биде ништо од нас двајцата, бар 1000000-че ќе се има.

Никогаш не би прифатил,за ниедна сума,ако сум заљубен во неа,како што беше тој во филмот,ама за многу луѓе парите се најважна работа во животот.

Идеална ситуација е да е пар пред развод и да прифати такво нешто, си оди секој на своја страна со својата половина. Превише наместено и хипотетички? Можда, ама пошто целиов муабет е хипотетички з`ш да не ојме еден степеник понатаму :))

ако типот шо е со мене е баш лузер и ми се понаша балкански у стилу жената треба ова или она,ич не се мислам идам кај тој со парите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom