Непријатни ситуации во некои од нашите маркети

• Креатор на темата Креатор на темата Pat Bateman
  • Време на започнување Време на започнување

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Локација
Skopje
Лелеее како се изнервирав денес ц ц ц...Отидов да купам нешто во Тинекс, и на крај бев обвинет за кражба на батерии, ме викнаа во канцеларија да ме претресат, знаејќи дека не бев виновен отидов на крај ни извинување ни ништо не добив...Значи ме избламираа таму една постара вработена наводно ме видела како крадам и уште инсистираше на тоа дека ме видела и откога видоа дека ништо не сум украл...Пробам на американски начин да го решам проблемот, им пратив маил ама сумњам дека нешто ќе преземат....Какви луѓе работат ц ц ц никад више не им влагам таму, мизерија еј ни извинување на крај не добив!
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 13:28 ---
Доживеал ли некој нешто слично и дали било преземено нешто потоа??

Лелеее како се изнервирав денес ц ц ц...Отидов да купам нешто во Тинекс, и на крај бев обвинет за кражба на батерии, ме викнаа во канцеларија да ме претресат, знаејќи дека не бев виновен отидов на крај ни извинување ни ништо не добив...Значи ме избламираа таму една постара вработена наводно ме видела како крадам и уште инсистираше на тоа дека ме видела и откога видоа дека ништо не сум украл...Пробам на американски начин да го решам проблемот, им пратив маил ама сумњам дека нешто ќе преземат....Какви луѓе работат ц ц ц никад више не им влагам таму, мизерија еј ни извинување на крај не добив!

Aбе какво извинување си чекал,си требал све да отераш у пизду матер.Зарем очекуваш некој да ти каже извини..нема извини на денешно време,они тебе со камења ти нив со дупло поголеми.

Aбе какво извинување си чекал,си требал све да отераш у пизду матер.Зарем очекуваш некој да ти каже извини..нема извини на денешно време,они тебе со камења ти нив со дупло поголеми.
Поглупо чуство значи никад еј...и дур излагам некои баби таму гледам нешто коментираат `го фатиле како крадел` ц ц ц бруки значи...ќе ми беше ептен глупо па така да изреагирам ама тоа е изгледа само лекот за овие

На времето коа продаваах по пазарите, имаше ногу пати шо крадат од пред мене, шо не плаќат, или си зимат по 2-3 нешта за проба. Ништо не сам речел, или направил.
Ногу пати даваах и така без пари, за ќеф...
А у Скопје на кванташки, сам давал чушки за ајвер за една лична карта... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Да са ми живи и здрави, и тија шо са плаќале, и тија шо са краделе, и тија шо поштено са си питале дали да си земат.
Со 10те денара ни јас ќе осиромашеам, ни па крадачо ќе се збогате...

Tи не го заслужуваш тој ник ако си го решил проблемов на „американски начин“. Барем еден рафт да си кутнал, неморало 2-3
американски начин ќе беше да влезам со пиштол или двоцевка и да покосам све живо внатре :)

Море требало таму одма да се јавиш во Полиција! Да дојдат и одма тужба. Има да ти платат за срамот што си го трпел.

Тинекс со години веќе ми е шкртнат за навек. Не оти сум крадел, онака оти сум waсист. Не ги бива

Во Сити Мол купив една кошула, таа вработената заборави да ја извади таа етикетана и кога искочив почна да свири. Сите случајни минувачи и тие внатре во бутикот се зазјапаа у мене демек крадам:facepalm:
Добив извинување :)

А што камери нема ли за да видат, сигурно имаат камери кој снимаат и зачувуваат сё? Не им се од оние за надзор обичните во тоа сум сиурен! -.-

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
А што камери нема ли за да видат, сигурно имаат камери кој снимаат и зачувуваат сё? Не им се од оние за надзор обичните во тоа сум сиурен! -.-
Ма какви камери, зборот на таа работничката, против муштеријата! Само во Македонија е така, муштеријата не е никогаш во право...секоја чест на исклучоците во некои фирми што функционираат по тој принцип!

Одма на лице место тужи ги,како може таков срам и навреда да трпиш поради некоја кобила што и се причинило како некој краде.

Ајде некој од правниците и било кој што знае да пише дали може да се туже вакво нешто,иако сум сигурен дека мора да има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom