Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OMG Уште што нема да видам на Кајгана.Се смееме на овој простакот,тие побрзо да си ја оправдаат партијата.Видеото со сдсм е од пред 2 години, сигурен сум дека кајганџиите терале сеир и на тоа, не се секирајте.![]()
пријателе не да пливаш во партиски води туку се давиш. ме заболе мене и за вмро и за сдсм, што за тебе не можам да речам. а и што ако е пред две години. демек застарено е делото???OMG Уште што нема да видам на Кајгана.Се смееме на овој простакот,тие побрзо да си ја оправдаат партијата.Видеото со сдсм е од пред 2 години, сигурен сум дека кајганџиите терале сеир и на тоа, не се секирајте.![]()
ич не се секирајте се смејам јас на се што е смешно, а дечкото неможе да разбере затоа што и тој се смее на партиски хумор само од друг штаб.На видото од најголемата глупачка во Битола се имаме толку многу смеено на Кајгана што веќе е досадно. Секој ден кога бев нерасположена го пуштав да се насмеам. Од вчера глупаков ќе ми биде на дневна листа. А на дечките не им замерувај, они се смеат само партиски, специјален хумор е тоа кој ти неможеш да го разбереш
Искрено и јас помислив дека е за Александар Петрески од Охрид, али еве добива конкуренција во тупост.