Неписмен градоначалник!

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
OMG Уште што нема да видам на Кајгана.Се смееме на овој простакот,тие побрзо да си ја оправдаат партијата.Видеото со сдсм е од пред 2 години, сигурен сум дека кајганџиите терале сеир и на тоа, не се секирајте. :facepalm:

На видото од најголемата глупачка во Битола се имаме толку многу смеено на Кајгана што веќе е досадно. Секој ден кога бев нерасположена го пуштав да се насмеам. Од вчера глупаков ќе ми биде на дневна листа. А на дечките не им замерувај, они се смеат само партиски, специјален хумор е тоа кој ти неможеш да го разбереш:)
Искрено и јас помислив дека е за Александар Петрески од Охрид, али еве добива конкуренција во тупост.

OMG Уште што нема да видам на Кајгана.Се смееме на овој простакот,тие побрзо да си ја оправдаат партијата.Видеото со сдсм е од пред 2 години, сигурен сум дека кајганџиите терале сеир и на тоа, не се секирајте. :facepalm:
пријателе не да пливаш во партиски води туку се давиш. ме заболе мене и за вмро и за сдсм, што за тебе не можам да речам. а и што ако е пред две години. демек застарено е делото???
таа се има опаметено, или??
муабетот е дека ако одиме по интелегенција сдсм не заостанува ништо за вмро. сега тоа ако те вреѓа и сметаш дека си ја бранам партијата, не го менува фактот дека сте ебиветер и вие и тие. така да ако правите веќе сеир и се дуете колку сте вие божем паметни, а очигледно дека сте далеку од тоа , а другите глупи еве доказ дека медаљата има и две страни. така да вади фрустрации во штабчето, на јавен форум не ти врват тие работи.
и незнам што се запали толку, или ти се скрши сликата како божем вие сте најпаметни и мозокот низ уши ви течи, а другите се глупи. така ве учат во штабот???
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 11:50 ---
На видото од најголемата глупачка во Битола се имаме толку многу смеено на Кајгана што веќе е досадно. Секој ден кога бев нерасположена го пуштав да се насмеам. Од вчера глупаков ќе ми биде на дневна листа. А на дечките не им замерувај, они се смеат само партиски, специјален хумор е тоа кој ти неможеш да го разбереш:)
Искрено и јас помислив дека е за Александар Петрески од Охрид, али еве добива конкуренција во тупост.
ич не се секирајте се смејам јас на се што е смешно, а дечкото неможе да разбере затоа што и тој се смее на партиски хумор само од друг штаб.
п.с оддамна мене дечко ме немаат наречено, а тебе девојче???

Во оваа тема неписмен е Топче,да го прашам каде прочитал дека тој е градоначалник па сите ќењаат на темава ?

Писмен е градоначалникот....неписмен е тој што му оди на митинг....(со исклучок за троловите) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom