Немам партнерка за на матура

• Креатор на темата Креатор на темата DekiBomba
  • Време на започнување Време на започнување
Па накусо кажано, најдов партнерка од друг клас со која бев на латински во во трета година и супер си поминав. Ама па матурата човече, математика тешко дека ќе доспремам навреме. :LOL:

Добро е Деки брат сега @Sungerot Bob или ти нашиот матичар ќе може мирно да спие :D. Инаку како што кажа @Miss Paranoia кажи нешто подолго падна мување ова она. :backa:

Верувам дека после неколку години ќе се смееш на темава што си ја отворил.
Матурата не е ништо посебно само по себе, немој да се депримираш за вакви работи, јас на времето ќе одев сама и ич не ми беше гајле, а рачунај копиљ во тешки филмој, ама во последен момент ми се избаци партнерот.[DOUBLEPOST=1433867398][/DOUBLEPOST]
Верувам дека после неколку години ќе се смееш на темава што си ја отворил.
Матурата не е ништо посебно само по себе, немој да се депримираш за вакви работи, јас на времето ќе одев сама и ич не ми беше гајле, а рачунај копиљ во тешки филмој, ама во последен момент ми се избаци партнерот.

П.С. допрочитав на крајот.... гледаш!!! :cool::cool::cool: и тебе ти се избацила партнерката!!! Не била вредна нервозата...

Деки брат овја овде те замараат а? Љубопитни чуечиња. :свиркам:

ah temava,ja procitav samo prvata I poslednata strana, ...a be Deki, sto trebase jas/nie cel klas da pravime, dodusa pred mnogu godini, vo cel klas imavme samo Edna devojka, trebase da ja raskineme.Eve Jas Si naletav tamu na Edna sto ne bese Ni maturanka,nekoja gostinka vo hotelot,....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom