Нема полошо од ........

• Креатор на темата Креатор на темата Cheross
  • Време на започнување Време на започнување
тачно.
уствари,кога ќе размислам,има,жена во ПМС :D

ПМС е само изговор за лошотијата што искача од нас, кај имала баба ми ПМС, имала НДП (не смее да писне) синдром :)

Звезда да го тепа Партизан:D

се да тие совршено и таман че си речиш неам проблеми и тогаш да ти умри некој :place:

имало нешто полошо , си прајш чоколадно млеко и свајчаш дека какаото ти било мувлосано од ко че се напијаш
images
е ова ми се случи баш сега и ми текна да ви кажам од ко си ја измиф устата со триста детергенти :facepalm: а кевој беф оти си најдоф :place:

Нема полошо од пролив, а дома да ти снема вода, да немаш тоалет хартија, ни хартија за притнање, ни влажн и марамици, ни стар весни, ни искинат ларус.......

Не ми се десило, ама само коа ќе помислам....уффф

Нема полошо од пролив, а дома да ти снема вода, да немаш тоалет хартија, ни хартија за притнање, ни влажн и марамици, ни стар весни, ни искинат ларус.......

Не ми се десило, ама само коа ќе помислам....уффф

Има. Да те фати пролив на јавно место. :D
Дома можеш усран и цел ден да седиш и никој да не те види/знае иако мислам дека ќе се најде некоја крпа/пешкирче и сл.

Има. Да те фати пролив на јавно место. :D
Дома можеш усран и цел ден да седиш и никој да не те види/знае иако мислам дека ќе се најде некоја крпа/пешкирче и сл.
Ne, na javno mesto usmrden uletues u Tinex ili random kafik, prasues kade e kenefot, pa ako treba i gz ke zamies.

Ustvari, nema poloso od moderator na religija koj nema pojma od religija...hahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom