Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У право е вот. Па што мора толку радикално, да раскинува со него ради родителите. Само ако овие настани предизвикале она да го промени мислењето за него, тогаш нека му раскине. Ја пробував да ја распрашам колку е типот конкретен, колку прави нешто околу спорот итн. Али колку што он сака да збори у празно, толку и она, па може си одговараат стварно и затоа е глупо да раскинат само ради родители (штом не постои разочарување од особините на партнерот).
Ме радува твојата одлука. Ако сакаш некого бори се до крај. Но ако продолжи да биде жена,а не маж,тогаш во иднина размислуувај на други. Ако во една врска мажот е жена,а жената маж...
Доколку си прочитала погоре ке знаеше но еве ке повторам Он прави се за да успее нашата врска и јас исто но тоа што ме плаши е дали ке успееме дали некогаш ке го променат своето мислење. Ако му раскинам ке биде залудно цело тоа мачење со години а ако останам со него се плашам да не биде постојано под стрес од неговите. Затоа барам совет тука најмалку што сакам него да го повредам бидејки тој се прави за мене[DOUBLEPOST=1417610054][/DOUBLEPOST]
Мислам дека доволно маж се покажа што и покрај толку стресови тој не се откажа од мене. И затоа и јас не е фер да му завртам грб. Многу ми помогнавте со вашите совети и се надевам еден ден ако се среди се веднаш ке ви напишам

Доколку си прочитала погоре ке знаеше но еве ке повторам Он прави се за да успее нашата врска и јас исто но тоа што ме плаши е дали ке успееме дали некогаш ке го променат своето мислење. Ако му раскинам ке биде залудно цело тоа мачење со години а ако останам со него се плашам да не биде постојано под стрес од неговите. Затоа барам совет тука најмалку што сакам него да го повредам бидејки тој се прави за мене.
Мислам дека доволно маж се покажа што и покрај толку стресови тој не се откажа од мене. И затоа и јас не е фер да му завртам грб. Многу ми помогнавте со вашите совети и се надевам еден ден ако се среди се веднаш ке ви напишам

Епа добро, тогаш све е јасно. Мило ми е што после 6 страни од темава, сфати дека го сакаш (и ваков) и те сака.![]()

Во ниту еден мој одговор не напишав дека не го сакам или дека не ми е јасно дали го сакам. Уште од почетокот напишав дека го сакам најмногу од се и дури да се откажев од него немаше да значи дека не го сакам за него сум спремна на се![]()

Што ако!.... модераторот на форумот, пишува приказни, прави карактери (јузери) пр: Llola итд итд... и ни прави вакви забавни сценарија колку ние да размислуваме и одмрсуваме заплети?
Знам дека јас да бев модератор, ке правев такви работи колку да ми се движат работите на форумот, мора да ги забављам моите посетители![]()
Јас колку што прочитав дечкото се кара нон стоп со неговите и останал со @Llola и покрај нивниот притисок. И кај е проблемот во дечкото тука? Што го прави овде мамин син? Да земе да ги убие неговите?
Проблемот е во неговите кој живеат во турските серии ваљда и сакаат да го контролират(очигледно неуспешно штом дечкото не се откажува од неа).
Јас мислам дека не треба да се откажеш од дечкото, доколку те сака и доколку нема намера да се откаже од тебе ќе поминете преку оваа пречка.
А зошто не те сакаат? Што мислат они за тебе? Не да ги бранам, но чисто ме интересира, пошто само ја видов твојата страна а не и нивната.
Pa kupi si mantil i marama i pokrij se, zasto neli se za ljubovta e togas ako ne te prifatat ne znam sto da ti kazam.Доколку прочиташ погоре ќе сфатиш бидејќи уморна сум да докажувам дека проблемот не е ни финансиски ни дипломи како што спомнаа некои ни ништо. Едноставно запнале они да му најдат. Многу се побожни а моето семејство и не е толку нормално сме. Они како семејство (родители) се многу затворени да не речам заостанати и си сакаат според традицијата да си водат они како ќе кажат. ЈАс не викам дека не верувам во Господ но си го живеам животот како секоја нормална девојка во 21 век. а тоа изгледа на нив им пречи. Не изгледа туку така е
Pa kupi si mantil i marama i pokrij se, zasto neli se za ljubovta e togas ako ne te prifatat ne znam sto da ti kazam.
Трк до матично, завршете работа, па нека се бунат после колку сакаат. Ако не ве примат, дечкото ќе стане домазет. Проблем ли е?Уште верглате?Трк до матично, завршете работа, па нека се бунат после колку сакаат. Ако не ве примат, дечкото ќе стане домазет. Проблем ли е?
Готово веќе доста беше нервирање нека се нервираат малку и они сега. Нивни ред е сега јас завршив. Каков проблем уште пододбро