Need for Speed World

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
КОлку гб е играва да ја спуштам од страната и дали требит нешто пари глупости.

Изгледа страшно!!! Не сум фан на бета верзии, и не сакам да се осеќам како експериментално бело глувче па ќе чекам официјално издание.

Излезе овоа чудо и официјално. Има ли некој да се заиграл сериозно?
И што е најважно, постојат ли старите добри приватни (читај пиратски) сервери и за оваа игра? WoW ја плаќав предолго за да плаќам уште една игра ...

Како што си мислев... не сум фан на тркачки игри, затоа и неможам сериозно да и пристапам на новава НФС, мене ми изгледа исто како и минатите Шифт,Андеркавер,Прострит,Карбон...
Уште недела дена да повозам и ќе ја остаам, не планирам да се замарам онлајн.

znachi igrava e super ama me razochara :S ne mozham da ja igram ja instalirav a mi pishuva DDOESNT WORK.. eve go mojot pc:
Time of this report: 6/22/2010, 20:37:23
Machine name: WIN-XQ8PSVZ1TDG
Operating System: Windows Vista™ Starter (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.090803-2339)
Language: Macedonian (FYROM) (Regional Setting: Macedonian (FYROM))
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: G31M-S2L
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.80GHz, ~1.8GHz
Memory: 1012MB RAM
Page File: 1063MB used, 1227MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

Pa toa znachi deka ne mozhe da startuva igrata.. toa sakam da kazham sho treba da se napravi?:O

Излезе овоа чудо и официјално. Има ли некој да се заиграл сериозно?
И што е најважно, постојат ли старите добри приватни (читај пиратски) сервери и за оваа игра? WoW ја плаќав предолго за да плаќам уште една игра ...

Играта е бесплатна. Нормално има додатоци кои се плаќаат.

--- надополнето ---

Ако неможите да најдите, линк за симнување и се останато: http://world.needforspeed.com/

Ја спупштив играва и арна ми се гледат :),но кога ке одам во нфс ворд фолдерот ми пишит дека е 13мб,а ја спуштав 900мб некаде,кај можит да ги најдам фајлојте од играва.

Башка не може нова кола да се купи ако не плаќаш за играта.

Епа сеа не може се` да биде бесплатно. Колку толку за да намалиш досада е одлична. Јас вчера ја симнав и почнав да играм, веќе сум некој петти левел.

Еве едно мое гејм-плеј видео во сингл мод. Иначе не ја играм веќе играва, ја симнав колку да видам каква е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom