Ne-Yo

• Креатор на темата Креатор на темата GucciMane
  • Време на започнување Време на започнување
G

GucciMane

Гостин
Верувам дека повеќето од вас барем имате слушнато за него :smir:
Според мене еден од најдобрите r'n'b изведувачи моментално.. :)

Enjoy...

И многу многу други :) тука може и да ги споделуваме новите негови песни, секако ако има и други почитувачи на ликот и делото на Ne-Yo.. :vozbud::pos2:

Леле луѓе дај намалете со ембедирани видеа! Страницава ми се вчитува 100 саати!
Ставете само линк до видеото па кого го интересира, ќе кликне и ќе го изгледа. :)

On-topic:
порано му ги сакав песните, сега веќе не. Кога ќе почне некоја песна што тој ја испеал или искомпонирал, веднаш препознавам. Му го симнав последниот албум и безмалку ниедна песна не ми се допадна и оттогаш навака не следам многу што се случува со него, башка Beautiful Monster толку ја утепаа од пуштање на радио што мислам дека и во сон почна да ми пее.

Леле луѓе дај намалете со ембедирани видеа! Страницава ми се вчитува 100 саати!
Ставете само линк до видеото па кого го интересира, ќе кликне и ќе го изгледа. :)

On-topic:
порано му ги сакав песните, сега веќе не. Кога ќе почне некоја песна што тој ја испеал или искомпонирал, веднаш препознавам. Му го симнав последниот албум и безмалку ниедна песна не ми се допадна и оттогаш навака не следам многу што се случува со него, башка Beautiful Monster толку ја утепаа од пуштање на радио што мислам дека и во сон почна да ми пее.

Добро де не се нервирај :)
иначе да, последниов албум не му е нешо посебно :nenene:

За пеење и добар R&B знаеме дека го бива, еве една добра трака шо случајно дознав дека е напишана од него (текст и музика).
https://www.youtube.com/watch?v=Fp5puwVA7-E
Не згрешив шо ја ислушав цела ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom