(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss_sixty
  • Време на започнување Време на започнување
Се каам бидејќи не ценев некои луѓе како што треба. Помина возот сега. Јбг

Сум се каел за многу работи и ке има уште за многу се каам...
Но сепак како што рекол кралот соломон "ако земете ке се каете,а пак ако не земете пак ке се каете" па така да човекот бил во право за тоа што сите се каеме за нешто, и секогаш ке нема да бидеме задоволни од нашите постапки мислејки дека може поинаку.Такви сме ние луѓето :jaj: но сепак и јас како и сите други се каам за многу работи што не сум ги направил или не се случиле...
Се каам за тоа што не сум се запишал на факултет порано,досега ќе бев дипломиран ако се си одеше на време.Се каам што се што некогаш ми се допаѓало,ми било блиску до срцето секогаш заминува далеку од одмене и не го добивам назад :( но тоа е тоа нели...Мора да продолжиме да се бориме за да опстанем во овој немилосрден свет...:nesum:

..се каам за мн нешта..најчето за она што ќе го кажам непромислено..:kesa: ...епа кога јазикот ми е побрз од умот :uvo:

Се каам зошто ја сакав цело време. А она мене така?! И дека сега ми е тешко да ја заборавам, но сигурно ќе ја заборавам :smir:

se kaam za mnog raboti, na primer sto ne cenev nekoj luge i gi povreduvav, ama se se vraka...:uvo:

За многу работи во животот кога ќе си го премотам "филмот" назад, се каам. Ама не сакам да се враќам назад, живеам во сегашноста и кога ќе ми текне на некои работи за кои се каам ми иде да се расплачам затоа подобро..... да не се потсетувам.

Не се гордеам со многу работи кои што сум ги направил ама ај не се за на форум.

Па се каам за некои личности што сум ги запознала...ама со такви си знам другпат како,а за мои одлуки не сум се каела:pipi:

Се каам за многу работи што сум ги направила во животов но никој не е совршен и сега сум свесна за грешките што ги имам направено и за каам за нив.Добро е што сега нема некој последици но многу работи од минатото би сакала да не ги направам но неможеме да го вратиме времето и затоа сега учам од тие грешки и гледам да не ги повторам иако не ми успева секогаш:nesum:

Кога ќе размислам се каам само за една пропуштена шанса. Ама мислам дека сега се враќа, се надевам нема да се изглупирам пак mwa :kesa:

Се каам што пиев предходниот петок и кога легнав со девојката да имаме секс заспав...:tapp::kesa::toe:

се каам што отидов во школо денес:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom