"Не си ја играл играта" ако не...

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не си играл кантер, ако не си се самоубил со "HE granate" пред нозете.

Не си ја играл Sims ако не си пробувал слични начини за сигурна смрт
rpG76KK.jpg

Не си ја играл Sims ако не си стискал ctrl+shift+c 'rosebud'

Не си играл ЛОЛ ако песнава не те потсеќа на Сатаната, злото и се што е погрешно во животот.

Teemo је злато...

Не си играл Супер Марио ак не си ја поминал шестана со скок пук:pos: Скок пук брат само немојш поинаку да ја поминиш:vozbud:
Не си играл Мустафа ак не си го фатил Фесенден после серумон в чош да го бијаш.
Не си играл Супер Тенк (Тенкој) ак не го скиниш едно двајстина пати орелон сам.:facepalm:
Не си играл Тенкој ак не си се заградвел во стазине со вода и челични зидој за да победвиш.
Не си играл Тенкој ак не си искршиш 700 рачки за играње.
Абе не си чоек ак не си играл. :kuracc:
:vozbud:
po,m.png

Не си играл Менаџер ако не си го сркнал во прво коло на куп од Свиндон/Специа/Саламанка пошто си пуштил младинци.

Не си играл Street Fighter 2 ако не си ја свртел со еден жетон со Боксерот.

Не си играл Фифа ако не си го одбрал тимот за кој навиваш во Кариера и не се ги купил сите играчи кои сакаш да дојдат во вистинскиот живот.

Не си играл Сим Сити ако не си влегол у Грујо филм и со позајмици (и читови) не си го наредил цел град споменици, паркови и други непотребни козметички работи, а после да само да си го уништиш со некоја дизастер.

Не си играл ES IV-Oblinion ако не си ја прошетал секоја педа од мапата, ако не си влегол во секоја пештера, ако не си симнал стотина модови за на крај да добиеш сосем друга игра.

И не си прав ФПС фан ако не си ги изиграл класиците од 90-тите (Doom, Wolfenstein, Duke, Blood, Quake, Unreal, Half Life) дури и да си роден после 2000-та година.

Тоа што ми текна у моментов.

Не си играл менаџер ако не си го купил барем 10 пати Vincent Enyeama за безвезе сума од Хапоел Тел Авив.

Не си играл Ролер Коустер Тајкун ако немаш напраено бар една луда железница како онаа на Мистер Боунс.

QE3Geso.jpg

l6vAvTt.jpg
[DOUBLEPOST=1468066766][/DOUBLEPOST]Не си играл Симс ако „немаш идено“ на работа.

6362d522fe44b600a4ede6ae3f15d18f.jpg

Не си играл Донт Старв ако на пајаците им немаш идено маја гери.

maxresdefault.jpg

Немаш играно ГТА 4/5, Мас Ефект, Фолаут, Д Вичер и ред други ако ги немаш повторуварно мисиите за да видеш шо би се случило со другиот избор. :)

Немаш играно ГТА 5 ако немаш праено меш ап со Брејкинг Бед.
RV-Underwear2.jpg

Немаш играно Мајнсвипер ако немаш искликано едно сто пати од нервоза откако ти останале уште три полиња и ти ја погодеш бомбата. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom