„Не ми треба секс, мојата влада ми го прави тоа секој ден“

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
30.07.2009 19:58
maica-vlada.jpg

Снимателот на хрватската телевизија РТЛ ја испровоцирал хрватската премиерка Јадранка Косор, појавувајќи се на седница на владата со маица со натпис „Не ми треба секс, мојата влада ми го прави тоа секој ден“.
Се разбира ова не буквалниот превод на натписот на маичката, од разбирливи причини ви го пренесуваме парафразирано.
Тазе премиерката жестоко реагирала на ваквиот аутфит на снимателот. Сите гости на владата се добредојдени, ние сме легално избрани, не сме дојдени од улица. Па вакви појави нема да дозволам, рече Косор.
Снимателот објасни дека неговите побуди да ја облече биле практични. Сепак, дополни дека неговата маица ги отсликувала неговите ставови за владата, и оти тој не се плашел да го каже она што сите го мислат.

A1

Цензура и глупост.
Незнам како може некој на светов да е толку глуп.
Ако сакате цензура, терајте во Хрватска.

Ова го има насекаде налепено... на мојот факултет на една од влезните го има па што.

[FONT=&quot]Не е ни чудно кога го забранија и спотот[/FONT]

toj snimatel ekspresno sinokja si dobil otkaz

кога го прашале зошто таа мајца тој рекол немам друга:vozbud:
има храброст дечко свака му част.

Како бе еба*и демократија да не требале даму платив? Поштено си га заработаја одказ, тој е ипак навреда.:icon_cool

Точно навреда е, но е повеќе провокација на која многу глупаво изреагира премиерката.

Сега, откако го отпуштија камерманот, опозицијата јавно рече дека ќе го вработи - и со тоа собра поени.

Ебате усташите глупи ебате,Усташистан,Туџманистан.

Ебате усташите глупи ебате,Усташистан,Туџманистан.

Каква врска имаат усташите? Го обесија на плоштат, го каменуваа ли?

РТЛ како приватна ТВ компанија од германско говорно подрачје има секакво право да го штити својот имиџ а ваков испад на нивни новинар имиџот им го руши.

Да бил независен новинар би ти ја разбрал критиката, ама не бил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom