Не лути се човече

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сега доаѓам ја :boks:

зошто не можам пасворд да напишам

Мајстор си е мајстор

Сликите погоре доволно кажуваат.Погледнете го сатот долу десно.
Па побрза партија немам видено.

Да да пошто игравте 2ца. Јас кога дојдов, кога ти имаше 2 пиуни во база....ватевр.

Во партијата што ја игравме до пред 5 мин(lile_rock, zafrknata i Garfield...енд Cupidon) се знае кој беше победникот, нема потреба да напоменувам. Искрено, ова станува досадно мислам да се пензионирам.:pos:

Да да пошто игравте 2ца. Јас кога дојдов, кога ти имаше 2 пиуни во база....ватевр.

Во партијата што ја игравме до пред 5 мин(lile_rock, zafrknata i Garfield...енд Cupidon) се знае кој беше победникот, нема потреба да напоменувам. Искрено, ова станува досадно мислам да се пензионирам.:pos:
Искрено многу се љутиш барем на ова партија па да не претерам 2 саати се играше :)
П.С. не сум лижач партијата стварно заслуже честитање, а јас не признавам пораз :)

Aj ako ima nekoj zaaaa .. neka vlezi u KAJGANA soba ... pass: kajgana (=

Mу се игра на некој?......Јас и Диме(Д Мен) мислиме да играме,па да не биде досадно само двајца повикувам уште кајганџии...ајмо си ги знаете стандардните соба кајгана и пасс кајгана :helou:

Иначе нелути се човече се вика играта...така да ти реков Бравооо...

Ајде сеа сакаш да играме?

Соба кајгана
Лозинка ТОПКА(најидиотското суштество, пак нека влези. Шпиун еден!!!:pos::pos::pos:)

Ajде ја креирав соба Kajgana pass kajgana. Доаѓајте, таму сум :puska:

Ајде кој сака
Room: Kajgana

ABE IMA NEKOJ ZA NELJUTISE ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom