Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I dobro so sto ima zasluzeno Lilard da bide a Klay da ne e?
![]()
Овој па гревов со цел памет 3 дена плаче зашто не бил у 75 најбољи играчи евер.
Клеј Томпсон бе![]()
I dobro so sto ima zasluzeno Lilard da bide a Klay da ne e?
3 prsteni, top 5 shuteri na site vreminja, prejak defanzivec?
Ko da mi zboris za Tanasis Antetokumpo be brat pa Klay u nieden slucaj ne mozel da vleze.Aj ако не Роберт Хори да го стаат има 6 прстени.
Лилард да ги имал Кари и Дјурент ќе имаше 5 прстени до сеа.
Али нејсе, ја ни Дејм не би го стаел пред играчишта ко Винс и Мекгрејди, али Клеј Томпсон у никој случај
Дебеличок. Побајаги и тоа!Slabicok Harden prvive 3 utakmici ama zatoa KD vekje e ubavo zapalen. Uste bradata da go zapali motorot i Joe Harris da shutira i pogoduva malku povekje Nets za brzo vreme ke izgledaat strashno.
Автоматски споено мислење:
Taman go napisav postov razlikata od 10 se stopi. Slabo igraat ova e B level Kd sam igra.
Друже, единствен играч кој моментално ги носи Нетс е Дурант и само благодарение на него успеаа да се извлечат некако некни со Филаделфија. Кога го гледаш Харден на овие неколку утакмици, добиваш впечаток како да не знае да трча, а камо ли да одигра некоја салам партија како пред сезона две.Slabicok Harden prvive 3 utakmici ama zatoa KD vekje e ubavo zapalen. Uste bradata da go zapali motorot i Joe Harris da shutira i pogoduva malku povekje Nets za brzo vreme ke izgledaat strashno.
Автоматски споено мислење:
Taman go napisav postov razlikata od 10 se stopi. Slabo igraat ova e B level Kd sam igra.
Друже, единствен играч кој моментално ги носи Нетс е Дурант и само благодарение на него успеаа да се извлечат некако некни со Филаделфија. Кога го гледаш Харден на овие неколку утакмици, добиваш впечаток како да не знае да трча, а камо ли да одигра некоја салам партија како пред сезона две.
A tvojot milenik Harden kako e???Durant e na prosek 31.0 so shut od igra 55.8% !!!!!!!!!!!!
Kari isto taka e na prosek 31.0 ama so shut od igra 43.5%.
Абеее брат4е сга е на 15-16 ама наредните 5 утакмици ќе има јак трипл дабл со 50 поена и со тоа ќе си га зацементира местото за најдобар игра4 на сите времињаA tvojot milenik Harden kako e???