NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
^ .!.

Иначе моите гласови отиднаа кај:

Исток - Дерик Роуз, Џо Џонсон, Тејшон Принс, Џонас Џеребко, Грег Монро :Icon_lol:

Запад - Рики, Коби, Кевин, Ламаркус и Нене​

Oдамна Ол старот го изгуби сјајот.. атракција 0.
„Ѕвездите“ си набиваат статистика, кој да ја земи наградата најдобар играч, барем лани беше така.
Далеку поинтерсен ми е мечот помеѓу дебитантите и тие што се втора година во НБА.
Рано е за Ол старот,ама чисто онака да пишам, глеам гласате за кој играчи да играат на него.:)

ебаго ја неможам да гледам на HD. почне да ми сецка и се префрле на послаб квалитет за да може течно да се гледа. ако можете да ми помогнете :unsure:

ебаго ја неможам да гледам на HD. почне да ми сецка и се префрле на послаб квалитет за да може течно да се гледа. ако можете да ми помогнете :unsure:
Не ги форсирај на почеток на месец порничите, и ќе си глеаш на HD:D

Oвие Вашингтон и убедливо се најутепана екипа сезонава, жал ми е за Флип, не го заслужуе ова !
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 02:01 ---
Ја гледа некој друг Детроит на Лиг пас ?? Само кај мене нема звук ??

Не ги форсирај на почеток на месец порничите, и ќе си глеаш на HD:D

не е до лимито верувај. се друго си отвара како шо треба, клипови на јутуб и слично се е како шо треба. а на НБАТВ ме префрле на најслаб квалитет, играчите како квадрати ги гледам :mad:

ништо озбилно, ќе се врате за наредната утакмица најверојатно

се гледаше... Слаби му беа последните 2 утакмици и тогаш ко да му била зезната...
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 02:17 ---
Да, левата нога му била помодрена шо знам јас.

Него кажите, шо чаре ќе бараме после 9ти за league pass-ов?

http://www.firstrowsports.tv/

Ја обчно ваму гледам.Е не е иста сликата, ама тоа е...

кој беше типот што рече можел да набави лиг пас за 10 евра, ја сум заинтересиран ! али прво мора да ми докаже дека се е исправно

нејт робинсон најверојатно ќе потпише за голден стејт. шо убав тим си склопија + Марк Џексон за тренер, плејоф не им бега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom