NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Ме фаќа некоја меланхолија, кога ќе ти го гледам аватарот.

Нема да се случи.

Дени Ејнџ можеби е коцкар, ама знае на што да загризе. Една работа е Крис Пол, а друга Вестбрук... На хартија изгледа дека двата тима добиваат тоа што им треба, ОК добива бек што не е тригер-хепи -не шутира премногу итн, а Бостон добива бек со добар шут -една од најкритикуваните страни на Рондо.

Инаку Вестбрук важи за хед-кејс и нема доверба во себе. Затоа тимот му мести неколку лесни коша на почеток, и сето тоа го дополнува со срдечни честитки... Во спротивно Вестбрук може да направи и 20-0 шут, видете ја последнава утакмица.

Јас сигурно не би ја направил разменава, барем не во оваа форма.

Ако ја направат трампава овој Ејнџ треба да го линчуваат во Бостон,лани направи утка на векот сега уште една и отиде тимот у ...

Кога во НБА кариерата ке заработиш, мноогу пари, е вака ке ги трошиш :D
Код:
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Kosharka/garnet-stanuva-sosopstvenik-na-roma

Ајде вечер очекувам Клиперси конечно да се разработат малце:D

можеби и ова ќе го погодам:pos:
Лесно ти е сега, тешко дека Марли може да ти најде полош аватар од сегашниот... :D

Лесно ти е сега, тешко дека Марли може да ти најде полош аватар од сегашниот... :D

богами:facepalm:
--- надополнето: 30 декември 2011 во 21:42 ---
Да не сака уште некој кладба по аватари и по потписи:D???..

Јас, дека селтиски конечно ке победат :D

за клиперси со чикаго мислев..иначе фала богу дека Селтикс ќе победат и јас сум нивни фан а и детроиот се за никаде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom