Да бе друже, сеа пробавме со другар!Ја гледа некој Њу Орлеанс - Бостон ? Бостон почнувам да ги мразам, педерски се понашат
--- надополнето: 29 декември 2011 во 03:47 ---
Истовремено на појќе комп ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе друже, сеа пробавме со другар!Ја гледа некој Њу Орлеанс - Бостон ? Бостон почнувам да ги мразам, педерски се понашат
--- надополнето: 29 декември 2011 во 03:47 ---
Истовремено на појќе комп ?
Ја гледа некој Њу Орлеанс - Бостон ? Бостон почнувам да ги мразам, педерски се понашат

да не ја имаш на ливче па те нервира оти играат катастрофа
А и финалистиве Клиперс го сркаат убаво
ќе освојат мало морген, прва рунда испаѓат у плејофАхахаха плејоф
Па не викам јас за предходната сезона. Пак не освоивте, што е најбитно, веќе кога спомињаш. Оваа година се ужас Бостон незнам дали Пирс ќе може да ги спаси. Плус што распоредот е многу тесен...шо се смееш битно ние лани ве збришавме
Па не викам јас за предходната сезона. Пак не освоивте, што е најбитно, веќе кога спомињаш. Оваа година се ужас Бостон незнам дали Пирс ќе може да ги спаси. Плус што распоредот е многу тесен...

Абе што сеир да глеам ми е гајле мене за Бостон ама стварно се греота, Њу Орлеанс вака да те плеска.па тоа викам ние лани ве збришавме, и ти сеа сеир си гледаш![]()