NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Се ѕвероса Коби,све што шутна(освен слободното) све погоди..али од друга страна тимска игра :)

Коби се буди..али говедоно Гасол и стоката Артест неможам да ги гледам, топка не фатија под кош :devil2:

--- надополнето ---

Јас жими све неможам да сфатам како на оваква тиња игра и во напад и во одбрана Бостон води само 7 коша....

--- надополнето ---

Он е само реален. Мене срце не ми дава да честитам уште сега иако уште после прва четвртина сфатив дека ова ќе биде колење тука.
Едит: 11 коша:kesa:
Честитај на крај не сега..ај расплачи се,до крај се навива

Гасол комотно можеш да се вратиш во Европа, по можност у Armani Jeans Milano, таман се за твојата нежност у кошарката, копиле гн'сно !
Циган у Веро боље се снаоѓа него ли шпанецов у финалево.

Бајнaм има 1 скок у 24 минути :tv:

лејкерс си прават офанзивни скокови како сакаат :pos2:

Џабе е толкав коа банани му маваат ко на мало дете, ебате Шпанецот. За клупава па да не зборам... Кој од кој поталентиран. Волтон е лидерот.

Тоа ти е, имаш битен напад за намалување на плус 4, или плус 3, нежниот губи топка и казната е тројка на спротивна страна ...
И после Коби силуел игра, не бе, ваквите моменти го решаваат мечот.

Мора Коби до крај да игра, ако треба нека колабира на терен. Друга опција нема.

12-19 асистенции.

@ Zeegerman, и јас сум за Бостон бе, привремено

значи тренеров на бостон колку ме нервира зашто ставрно е дрво, како може вакви тренери во нба да има :pos2:

Очајна игра, само Брајант ги одржа во игра Лејкерс, Артест идиотот се отвара за тројка а најслаб шут има на теренот. Врши си ја барем работата во одбрана (ни тоа не го праеше вечерва) џабе толку топки потроши. Одом дрво како и секогаш, Гасол и Бајнам да беа на ниво овој натпревар можеше да се добие. Фишер беше солиден, барем го сопра Ален. Две победи во Ел ЕЈ и титула ќе остане таму. Ќе биде многу тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom