NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
ZA VECER SE KE BIDE NAJDOBRO,Atlanta-Orlando,Toronto-Utah,Spurs-Lakers,STRASNOOOO!!!

NEW YORK-DENVER auuu koja utakmica,VrV na vrvovite, interesno pointerseno,
se osven za SRCE e izlisno da se kaze,Danilo Gallinari i Carmelo Anthony,
mi licese na mestoto na Galo da bese LeBron ili Kobe,bravo Galo kako me ispolni
kako se pukaa,za da gi ispukaat na kraj DENVER,Galo 28 poena raznovidni potezi
i dvizenja,derilum vo GARDEN,gradot zivee za timot bravo,ako dojde LeBron toa,
ke bide,41 doma spektakal,Carmelo 36 poena,od dvata tima samo najdobroto.

NEW YORK-DENVER auuu koja utakmica,VrV na vrvovite, interesno pointerseno,
se osven za SRCE e izlisno da se kaze,Danilo Gallinari i Carmelo Anthony,
mi licese na mestoto na Galo da bese LeBron ili Kobe,bravo Galo kako me ispolni
kako se pukaa,za da gi ispukaat na kraj DENVER,Galo 28 poena raznovidni potezi
i dvizenja,derilum vo GARDEN,gradot zivee za timot bravo,ako dojde LeBron toa,
ke bide,41 doma spektakal,Carmelo 36 poena,od dvata tima samo najdobroto.
Немој другпат да си ги гледал Денвер.
Ти коа не гледаш нон стоп губиме. Сабајлево си викав мора и оки да гледа штом не иде работава.:pos2:

By Man!!!

Немој другпат да си ги гледал Денвер.
Ти коа не гледаш нон стоп губиме. Сабајлево си викав мора и оки да гледа штом не иде работава.:pos2:
:),Amo kosarka a cudo,vecer na moja zalost nema da ve gledam,3 strasni
ke gledam vas ne i toa so BOSTON,bas da vidime dali e taka kako sto vikas pozz.

Редно беше да ги тепаме Денвер :))))) :smir:

Пирс, Гарнет и Рондо најдобри !

Ауф каква одбрана изиграа Лејкерс во Сан Антонио. Фантастична работа. Дефинитивно сме послаби во нападот со Артест, ама одбраната е тоа што ни треба!

P.S Џош Смит е лудак!

Пак ќе прашам, има некој некаква информација дали алфа ќе го пренесва плејофот ? Не ми враќат на мејлот :jaj:

Моментално на западот..

2. Dallas 47-24
3. Denver 47-25
4. Utah 47-25
5. Phoenix 45-26

Кој од кој понезгоден противник. Ќе има колење ова година во борба за подобро место..

Вчера ги гледав Хорнетси и Лебронси, одличен натпревар, али Хорнетс сезонава не се тоа што барем јас очекував, многу лесно Кливленд ги победи.
Тоа што ми фати око на утакмицата е Леброн и неговиот шут за 3, кој му е се подобар и подобар, секоја чест. Дечкото со секоја утакмица све појќе и појќе ме фасцинира.
Само напред момче, ако продужи вака да игра, и ако освои у кариерата 2-3 титуле ќе биде работава Michael Who ??? :vozbud:

Chicago-Miami kolku im treba pobedata na Bulls,za 8 ,a Miami za pobobra pozicija,WoW.

Me razocaraa Toronto,kako igraa pred All-Starot,kako posle nego,gi ubivaat
pa sega i doma Utah,igraa strasna kosarka,gi melat protivnicite.
Josh Smith kako ja nadripa cela odbrana,kakov DUNK,My Man,strasen igrac,
i kako go drmna pred toa Redick,defense ludilo offensiv strav,prav igrac za mene.
A latino vecerta ili Noche latino pomina vo znak na Gasol,kakvi 2 bloka mu gi drmna,na Duncan,kakva odbrana vo 2-to poluvreme,Ron Ron 5 stila,i 3 klucni 3
ki na krajot na 3 cetvrtina gi ubija Spurs,cto napravi i cto pogodi Kobe vo 4 cetvrtina,ne e normalen kako im gi zabi vo Srce 10 poena vo 4-ta,lud igrac.

100325073056965434.gif

34y3gcn.jpg

Вчера ги гледав Хорнетси и Лебронси, одличен натпревар, али Хорнетс сезонава не се тоа што барем јас очекував, многу лесно Кливленд ги победи.
Тоа што ми фати око на утакмицата е Леброн и неговиот шут за 3, кој му е се подобар и подобар, секоја чест. Дечкото со секоја утакмица све појќе и појќе ме фасцинира.
Само напред момче, ако продужи вака да игра, и ако освои у кариерата 2-3 титуле ќе биде работава Michael Who ??? :vozbud:
Lebron nikogas nema da mu bide ni do *urot na Jordan, ne moze da odis protiv covekot koj ja izmisli i ja izmeni modernata kosarka taka da zboruvas!
Za Lebron treba uste furni leb da jade za da go stigne.
Ke gi vidime klivlend vo plej of, pak ke go primat od Cikago ili Majami:tv:

Тешко ЛБЏ да е замена за најголемата легенда во кошарката Џордан !:pipi:

Lebron nikogas nema da mu bide ni do *urot na Jordan, ne moze da odis protiv covekot koj ja izmisli i ja izmeni modernata kosarka taka da zboruvas!
Za Lebron treba uste furni leb da jade za da go stigne.

Кливленд ќе изгубат од Мајами или Чикаго во плеј офот? Ахаха важи бе.

Кливленд ќе изгубат од Мајами или Чикаго во плеј офот? Ахаха важи бе.
Ako ne od niv, Boston(kompleten) ili Orlando sigurno ke gi turnat.
Sepak bez ogled na se, jas znam koj ke slavi na kraj, KOBE BRYANT:vozbud:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

abe so vi e na vas slap e leBron :S

Sparsi čuvaju poziciju u plej ofu, ali po svemu sudeći, već će u prvom kolu imati veoma nezgodnog protivnika.

Klivlend juri prvu poziciju u celom NBA i trebaće im pobeda na ovom meču da bi dostigli taj cilj.
Sparsi ove sezone nikako da dokažu da mogu da se bore za vrh, pošto protiv prvih kandidata za titulu Kavsa, Lejkersa, Medžika i Meveriksa imaju skor 2-6

Pitanje je ko će samo sačuvati prvog kandidata za MVP-ja, a ove sezone se nisu najbolje pokazali u čuvanju najboljih igrača: Kevina Djurenta i Kobija Brajanta

Ќе има на sportklub. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom