NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Каква утакмица само се изигра во Денвер..:pos2:
На една секунда до крајот Голден Стејт води со еден разлика 122-121. Денвер се во напад. J.R. Smith ја прифаќа топката околу центарот..брзо шутира од невозможна позиција меѓу два играчи на Голден Стејт and guess what шо би рекле американците.. Smith изнудува фаул:pos2: Му даваат да шутира 3 слободни, две погодува, победа на Денвер 122-123:motor:

На една секунда до крајот Голден Стејт води со еден разлика 122-121. Денвер се во напад. J.R. Smith ја прифаќа топката околу центарот..брзо шутира од невозможна позиција меѓу два играчи на Голден Стејт and guess what шо би рекле американците.. Smith изнудува фаул:pos2: Му даваат да шутира 3 слободни, две погодува, победа на Денвер 122-123:motor:

Јако било нема што :)

На една секунда до крајот Голден Стејт води со еден разлика 122-121. Денвер се во напад. J.R. Smith ја прифаќа топката околу центарот..брзо шутира од невозможна позиција меѓу два играчи на Голден Стејт and guess what шо би рекле американците.. Smith изнудува фаул:pos2: Му даваат да шутира 3 слободни, две погодува, победа на Денвер 122-123:motor:[/QUOTE

Супер и тие еднаш да победат!!

Т-Мек побарал да биде трејдуван. Биќе весело нареднава недеља. Ајде нека напрае некоја комбинација Џо Думарс и нека го донесе у Детроит, и така планирам нов дрес да си земем. Овја од Чонси стар ми е више :pipi:

На Sport Tv, оваа португалскава спортска телевизија секоја вечер пренесуваат баскет. Вчера ги гледав Далас и Детроит.
Вечерва ќе ги пренесуваат и Бостон со Мајами.

Ако ја има на пакетот шо е 3 МАКС ТВ ја имам, ако ја немам стримс че да биде :)

Boston-Celtics-Vs-Miami-Heat.JPG
Boston-Celtics-forward-Pa-001.jpg
81593857.jpg

Само да играат овие двајца!!!

има доста Бостон фанови овде а? :)

http://www.nba.com/2010/news/featur...6/arenas.suspended/index.html?ls=iref:nbahpt1

НБА го суспендира Џилберт Аренас на неодредено време поради инцидентот кој се случил у соблекувалната на Визардс.

Иначе баш читав за ова пред некој ден, идиотов извадил пиштол кој го чувал у шкафот негов (незнам како им е дозволено ова) и го вперил кон неговиот соиграч Критентон :tapp:. Наводно Аренас му должел пари, па овој му досаѓал итн.

Аренас се бранел со тоа дека било шала и дека пиштолите ( чувал 2 тука ) ги ставил туе за да не бидат дома у близина на неговите деца

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom