NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    42
Леброн ако прифати да биде шести играч и ако нигерите општо не прават проблеми, Фили имаат шанса да освојат титула. Ама тоа подвлеченото да се деси ќе биде огромно чудо
И јас како тебе мислам дека нема да прифати, а баш тоа е лекот. Влези од клупа кога е во даден момент потребно и остај ги децата да играат баскет.
Арно ама пусто его. Па уште моронот организирал да му се снима нешто налик на Last Dance - како на Џордан документарецот. Мизерија.

Нурс, од друга страна, извикан извикан ама имаше години во Фила и пак не мрдна од мртва точка. Едноставно кога немаш кадар - тоа е.
Со Браун и без Ембиид мислам дека се уште не се тим за титула, така да здравјето на камерунскиот орангутан ќе биде повторно клучна работа (бар според мене).

Како и да е, ко на лејкерс фан ти кажвам дека повеќе ќе му се радуваш на тимот годинава отколку минатата година (без разлика со кој ростер и да завршат до крај на трејд рок т.е. дали уште ќе има простор за по нешто да исцедат управата како помош на Лука). Овај тим ми е покомпактен и поскоцкан него Леброн кога беше во него + обновен договор на Ривс + вгодина Лука ќе чека макс.

п.с. Денвер ја продаде кучата со макс договор на Мареј, се надевам Никси нема да тргнат по истиот пат со договор на КАТ.
Управата, колку и да ја критикував, направи неколку клучни работи за да дојди до титула:

Најде суперстар (пошто Брансон веќе е).
Го опкружи со луѓе со кои сака да игра (иако го преплатија Бриџис).
Го донесе претходно ОЏ (солидно крило).
Проба со Тибодо, ништо.
Проба пак со Тибодо, пошто КАТ му го донесе, пак ништо.
На крај смена тренер, Мич одмараше, клупата колку толку активна и оп титула лапнавме после катаљон години.
Многу битно, не отидоа ALL IN по Јанис, иако сите ние фанови сакајќи му го најдоброто на клубот мислевме тоа е решението.

Сега треба само да го чува Брансон и ОЏ at all cost, да се ослободи како шо знај и умее од КАТ во замена на нешто и оле добро под кош шо ќе игра одбрана - пошто Мич си го дадоа, а Драмонд е испукана пушка.

Така да, газдата е срање ама генералниот менаџер си ја заврши работата.

Back
На врв Bottom