NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    38
Денвер ја вртат оваа, без мравката толку ќе е...

Kakva prevara od igrac e Marej auuf, vakvi so idat od krajnost do krajnost se najloso nesto na koe mozes da smetas u sportov. Edna sezona mu se pogodi i izigra ko superstar i toa e toa, toj e maksot tuka. Tredaj go frli go negde mu ebam muvlata totalno go predade svojot tim. Bolji bea koga dremese na klupa.

I Adelman smesniot nek se izgubi takodze, go vodi timov ko sto i izglea, smeshno, najpreceneta ekipa denver.

Заслужено испаѓање на Денвер после кое се надевам дека ќе има распад на тимот , но за жал ќе биде мучно за гледање и наредна сезона. Јокич више го достигна прајмот и за жал тоа беше во време кога играше со дудуци. Поточно оваа сезона направија боље тим , но почнувајќи од Мари заедно со сите што мислев дека ќе донесат повеќе во нападот очајно се покажаа. И Никола ја изигра најлошата плејоф серија по ефикасност. Одлична завршена работа од Гуфи Гобер , со лесно против Вемби.

Ти па само сереш. Фонсека добар играч, Фонсека лош играч. Фонсека вундеркинд, Јокич го достигна прајмот и ќе паѓа, па после Јокич ќе има втор прајм, твоја грешка би било.

Само сереш а благе везе немаш.

Најди си живот. А да нема живот за тебе , дрогата ти го однесе.

Сан Антонио не треба да ги потцени Минесота дури и без Ант и Дивинченцо.
Ајо Досунму, Мекданелс, Рандал, Наз Рид, дури и тој Теренс Шанон Јуниор ноќеска имал добра утакмица, сепак Минесота имаат што да понудат.
Вемби ќе се мачи под кошот против Гоберт

Никој не збори но ми мириса дека 76-ерс ја вртат против Бостон.

Back
На врв Bottom