- Член од
- 29 ноември 2025
- Мислења
- 37
- Поени од реакции
- 32
Klipersi samo ednas vo istorijata imaat igrano konferencisko finale 2021... podobro navivaj si za Lakersi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас навистина незнам што имаш против Лука , кога губи Лејкерс критики за Лука , кога победува ни збор. Не е негова примарна работа игра дефанзива туку чат пат да помага, си има играчи за тоа но очигледно не го прават, робот да е неможе да игра и во двата правци , за слободните , лани Шаи ( незнам за оваа година ) од 40 поени 20 од слободни и тоа мене како гледач срам ме фајќа што се му судат.Остајте го коњот ,овој Лука каков конус е во одбрана мака ми е више да го глеам.
Може да има и 40/10/10 просек, времето покажува дека е ко провинцијалец у 15ка назад. Не знае да превзема му ебам тоа.
Јас навистина незнам што имаш против Лука , кога губи Лејкерс критики за Лука , кога победува ни збор. Не е негова примарна работа игра дефанзива туку чат пат да помага, си има играчи за тоа но очигледно не го прават, робот да е неможе да игра и во двата правци , за слободните , лани Шаи ( незнам за оваа година ) од 40 поени 20 од слободни и тоа мене како гледач срам ме фајќа што се му судат.
Јас како навивач на Лејкерс од 99та некаде знам дека со Брон нема да им титула Лејкерс и ако не се смени цела резервна клупа, јас баш тоа го сметам за успех и титула. Неможе првиот тим да даде 60 - 70 поени а клупата едвај 10 - 15, со ваква игра титула нема.
Јас како навивач се надевам на целосна промена на тим од наредната година со исклучок на Лука и Остин , да се покаже новиот газда што знае и умее оти го утепаа од фалење.
Утната е концепцијата на составот, плус Редик не е добар тренер за тим со шампионски амбиции. Треба уште многу леб да јаде.Јас навистина незнам што имаш против Лука , кога губи Лејкерс критики за Лука , кога победува ни збор. Не е негова примарна работа игра дефанзива туку чат пат да помага, си има играчи за тоа но очигледно не го прават, робот да е неможе да игра и во двата правци , за слободните , лани Шаи ( незнам за оваа година ) од 40 поени 20 од слободни и тоа мене како гледач срам ме фајќа што се му судат.
Јас како навивач на Лејкерс од 99та некаде знам дека со Брон нема да им титула Лејкерс и ако не се смени цела резервна клупа, јас баш тоа го сметам за успех и титула. Неможе првиот тим да даде 60 - 70 поени а клупата едвај 10 - 15, со ваква игра титула нема.
Јас како навивач се надевам на целосна промена на тим од наредната година со исклучок на Лука и Остин , да се покаже новиот газда што знае и умее оти го утепаа од фалење.
Редик е добар , но , го нема тоа најважното , искуство,од подкастер го ставија тренер. Реков со Леброн не гледаме титула додека е тој тука и се прави и тренер и ГМ , и во што е подобар по ефикасен Шаи од Лука во напад?Утната е концепцијата на составот, плус Редик не е добар тренер за тим со шампионски амбиции. Треба уште многу леб да јаде.
И да, не можеш плејоф да играш со 5 играчи и да правиш неславни рекорди за ниедна замена во утакмици. Ретардирано, само ќе си ги повредиш играчите и ќе направиш многу поголема беља. А секако ќе изгубиш серија против било кој барем осредно компетентен плејоф тим.
Дап, Лејкерс нема бел ден да видат додека Леброн не си оди.
Редик е добар , но , го нема тоа најважното , искуство,од подкастер го ставија тренер. Реков со Леброн не гледаме титула додека е тој тука и се прави и тренер и ГМ , и во што е подобар по ефикасен Шаи од Лука во напад?
Лани Шаи на секој допир ( и да не го допрат беше фаул ) барем да се признае тоа оти е срамно што му судеа. И само заради тие слободни Јокич не зеде МВП . Ако не е рака поправи ме, зборам на Камбек.
Е тука се согласуваме веќе , правилата за фаул мора од корен да се сменат , Трае Јанг ке го земам за пример добар играч но заради тие работи неможам да го поднесам .Не да го бранам Лука но и другите играчи го користат истите финти што мора да се стави крај на тоа.Јебига ништо ново во НБА. Судиите секогаш си имаат свои миленици, сега му е редот на Шаи. И јас не можам да гледам што судат и затоа и ОКЦ имаат поише хејтери , но ништо не се менува...
И дај со прашањево за Шаи за ефикасноста... 55% шутира како гард што доказ поише ти треба.
А да ме убедиш дека Лука не добива фаули кои сака да ги добие повеќе од вообичаено скоро секој натпревар, нема шанси. Финти ко Харден праи на шут цело време , али убаво викаат тоа веќе за скил се рачуна. Фановите на кошарката се помалку трошат време пред ТВ ради тие срања.
Кога сме кај Харден , ако не се сменат некои работи драстично кај Лука еве наредната сезона да речеме го чека иста кариера ко брадата. Може да ги има најаките статистики , ништо не прави во плејоф.
NIsto ne pravel vo playoff.
Neli 2024 igrase finale i bese prv vo site vozmozni kategorii.
A prethodnata sezona samo sto dojde vo Lakersi, pocna playoff i igraa bez centar i bez klupa.
Ovaa sezona ja utnaa rabotata so Ayton i Smart, drva se ovie dvajcata.
Glej go Luka so koj igraci igra, Dzejk Laravia i penzionerot LeBron.
Edinstveno Rivs e igraciste.
Naredna sezona cistenje na site igraci komplet nova ekipa.