NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    27
Да ги искоментирам Клиперс, многу лоша сезона очајно изгледаат,со кој памет го дадоа Пауел во Мајами дечкото гази и пружа ол стар партии сезонава.
Вчера Крис Пол го пратија во пензија толку од него.

Клиперси ќе имаат топ 5 пик за следната сезона и ќе им го земат Тандерс :pos:
Пол Џорџ ќе испадне најлошиот играч у историја, кога ќе видиш какви трејдови биле правени за него и какви договори му имаат дадено.
Автоматски споено мислење:

Овој кине тетива за пар години, ќе го спука карма сто посто.

Јанис у Лејкерс? Гледам скроз ја распичкале работата со Бакс.

Јанис у Лејкерс? Гледам скроз ја распичкале работата со Бакс.
Да во Лејкерс, специјално за Ватрен од кајгана форум, така пишувало во пред договор :P ќе ти легне и тебе % на сметка за реализација на трансферот очекувај прилив.

Да во Лејкерс, специјално за Ватрен од кајгана форум, така пишувало во пред договор :P ќе ти легне и тебе % на сметка за реализација на трансферот очекувај прилив.
Тажен форс

Што ќе им дадат Лејкерс за Јанис.
За Лејкерс нема проблем. Ќе седнат челнициве на НБА и ќе направат некој договор како онај на Дончич. Се за гледаноста на лигата и најпосраниот клуб на планетава, еквивалент на Јувентус.
Може Кнехт + Хачимура за Антето или нешто слично.

Навалете со ''тажно''.

За Лејкерс нема проблем. Ќе седнат челнициве на НБА и ќе направат некој договор како онај на Дончич. Се за гледаноста на лигата и најпосраниот клуб на планетава, еквивалент на Јувентус.
Може Кнехт + Хачимура за Антето или нешто слично.

Навалете со ''тажно''.
Гркот по мене останува на истокот, Њујорк и Кливленд имаат што да дадат за него.Не ме чуди и Бостон да иде на карта Браун за Анте па да се спрема терен од следна сезона за дуото Тејтум Анте.

Реално од сите тимови Оклахома има најголем избор за давање пикови и играчи ама немаат потреба дека премногу добро функционираат во моментов и не гледам екипа што може сезонава да им земе четири утакмици во по.

Pikot za sledna godina na klipers go imaat Oklahoma taka? Pozdrav i sekoe dobro, kako im se poklapaat kockite na aktuelnite shampioni. Od toa sto pratam, sledniot draft navodno ke imal mnogu dobri igraci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom