NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    38
За првава рунда едно предвидување :

Денвер - Минесота 4-2
Лејкерс - Рокетси 4-3
Никс - Хокс 4-2
Кавс - Рапторс 4-1

Другите не се познати уште , но еве потенцијално како би било.

ОКЦ - Санс 4-0
ОКЦ - Портланд 4-0
ОКЦ - Клиперс 4-1
ОКЦ - ГСВ 4-1
Спарс - Санс 4-1
Спарс - Портланд 4-1
Пистонс - Меџик 4-2
Пистонс - Фила 4-1
Пистонс - Шарлот 4-2
Пистонс - Хит 4-1
Селтикс - Меџик 4-1
Селтикс - Фила 4-0

Poradi Buker izgubija, izguben bese cela utakmica, od sto ne mu odese na krajot se kriese vo kjosh ne zemase topka.

Luka Doncic and Novak Djokovic are expected to attend the EuroLeague game between Real Madrid and Crvena Zvezda on April 16 in Madrid, per BasketNews sources. The game carries major EuroLeague playoff implications for both teams.
Madrid is set to host two global sports superstars on April 16, as Luka Doncic and Novak Djokovic are expected to attend the EuroLeague regular season clash between Real Madrid and Crvena Zvezda Belgrade.

Зашто у оваа тема најмногу никнуваат дупли акаунти? :vrtioci:

Luka Doncic and Novak Djokovic are expected to attend the EuroLeague game between Real Madrid and Crvena Zvezda on April 16 in Madrid, per BasketNews sources. The game carries major EuroLeague playoff implications for both teams.
Madrid is set to host two global sports superstars on April 16, as Luka Doncic and Novak Djokovic are expected to attend the EuroLeague regular season clash between Real Madrid and Crvena Zvezda Belgrade.
За кој ќе навива Лука за Ѕвезда или Реал.

За кој ќе навива Лука за Ѕвезда или Реал.
Sigurno za Real, tamu e porasnat i ja odpocna karierata... so niv osvoi evroliga i finals four mvp... i preku niv otide vo NBA... ima izjaveno i deka saka karierata da ja zavrsi vo Real. A za zvezda ima samo simpatii.

Sigurno za Real, tamu e porasnat i ja odpocna karierata... so niv osvoi evroliga i finals four mvp... i preku niv otide vo NBA... ima izjaveno i deka saka karierata da ja zavrsi vo Real. A za zvezda ima samo simpatii.
Јас мислам дека не си во право, голем навивач е на Sвезда, и сам има изјавено дека ретко пропушта мечеви на Ѕвезда, може со Реал ги имал најголемите успеси во Европа ама не значи дека навива за нив.

Јас мислам дека не си во право, голем навивач е на Sвезда, и сам има изјавено дека ретко пропушта мечеви на Ѕвезда, може со Реал ги имал најголемите успеси во Европа ама не значи дека навива за нив.
Brat Luka kako dete od 12 godini pocnal da igra za U14 Real Madrid i 6-7 godini gi pominal tamu... saka karierata da ja zavrsi tamu... povekje go saka Madrid od Ljubljana.
Dali stvarno mislis deka ke naviva za Zvezda.
Автоматски споено мислење:

Zadutre se vrakja vo L.A.
Moja prognoza e deka ke gi propusti prvite 2-3 utakmici.

Ептен гаден потег, и помина без ништо и на крај ја реши утакмицата. Плус втор пат му го прави ова на Бам. Многу одвратно типче е Ламело, секад јаде гомна и праве непотребни работи, умислен дека е меѓу најголемите суперѕвезди.

Back
На врв Bottom